Yolgezer(rock)-Bursa

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
merhaba arkadaşlar.forum kurallarına uymadıgımız için sayfamız kapandı.rica ediyorum herkes bir kez kuralları okusun.yoksa bir daha görüşemeyecegiz.sevgiler
 
selamlar efendim bu kalbiniz kadar temiz sayfada yazmak bizede nasip oldu sonunda birbirinden pırlanta 6 gençten oluşan bu grubu mutlaka dinleyin dinletin.yaptıkları müziği dinlediğinizde size yapacak tek şey kalıcak :LOL:
 
Dur o zaman madem forum kurallarına uyacağız grup hakkında bi yazı yazayım :p grupla tanışmam 2002 bahar şenliklerinde oldu. daha o zamanlar kendilerini tanımıodum ama şarkılarını çok beğenmiştim.özellikle 2 tane besteleri vardı ki o günden sonra dilime dolamıştım (şarkıların isimlerini gecenin 2 sinde ve o kadar ders çalışmadan soora hatırlayamıorum :D) daha sonra eqinox da dinledim.. olay budur dedim. soora tanıştım kenklerle.. iyiki de tanışmışım.. o gün bugündür yok efenim FRP imiş yok efenim çay püsküütmüş yok efenim sinemalaağmış geçinip gidios :D umarım siz de biz de bu şanssızlığımızı yeneriz.bu arada forum kurallarına uyar mı bilmiom ama burdan duyurmak istiom.. aloo! bizim albüm en geç 2 haftaya çıkıyo.. çoğu şey hazırmış! oley be! :D (inşallah yine yalan olmas :D)

NOT: Yolgezer Refika'dan ibaret değildir ama yine de;
IN REFIKA WE TRUST!
 
nasıl yaa.ne zaman kapandı abi.bütün hafta o kadar çalıştım ki internete giremedim.dün (pazar) bile işteydim.sonra bir giriyorum YOLGEZER in forumu kapatılmış.yazık.olmadı bu böyle.
neyse madem böyle ben de grup elemanlarını tanıtayım sizlere o zaman:

Ezgi Sülün :Vokal,Elekro Gitar,Akustik Gitar

Kerem Sakarya :Elektro Gitar,Akustik Gitar

Alp Çoksoyluer :Bas Gitar

Can Avcı :Davul

Hüseyin Yardım :Vurmalılar

Kemal :Klavye
 
Forumunuz kapanmış üzüldüm fakat dikkat edin yine kapanabilir.
Buarada ümidi kesmiş olmama rağmen demonuz elime ulaştı. Ben vazgeçmiştim siz vazgeçmemişsiniz yücesiniz. Kerem'den yanlış hatırlamıyorsam rica etmiştim.
Ezgi'ye de zahmet edip yolladığı için teşekkürler.
:oops:

şu an dinliyorum demoyu buarada.
 
Hüseyin kardeşimizi uğurlayıp yanınıza yollayacağız. Ona iyi bakın haa. :)
Şu an karşımda iş yapıyor haftaya kimbilir nerelerde olacak. Kardeşim benim.
 
hüsüm gelsin de biz bakarız ona merak etme.
grubumuzu destekleyen herkese cok tesekkürler.
lütfen forum kurallarıyla dalga gecmeyelim.ne yapsın o da allah kulu..
demoları en kısa sürede yollamaya calışıyoruz.gecikenlerden tekrar özür dileriz..

[email protected] a adresini ve telefonunu yollayan herkese çekilişsiz kurasız demo gönderilir.sevgiler...
 
Yolgezer Yolgezer Yolgezer benim en sevdiğim grup(lütfen bu cümleyi Saldırın saldırın saldırın bu taraftar için saldırın tezahüratının müziği eşliğin de söyleyin :LOL: ) :arrow: hee bide akıllı olunn :twisted:
 
mathilda saol demo elime ulaştı.her ne kadar geç ulaşsada elime geldi en sonunda kargo görevlisini öpecektim o derece sevindim...
sizi tanımak için daha cok kayıt yapsanız iyi olacak gerçi az şarkıyla bile sizi sevdim.umarım daha basarılı olursunuz...
saygılar
 
Ben bu alemde bir Barış Arak'ı bilirdim.
Bundan sonra başımıza Forum Kural çıktı..
Bi de Fenasi K... var ama onu karıştırmayalım..
 
korn83 gerek yok mail atmana bursadaysan bi yer kararlaştırırız ve buluşup veririz demoyu sorun değil.

zebb'im benim çok özledim gözümüz yollarda kaldı hadi gel bir an önce.

ha bu arada cengiz!!!!!!!!! seninle karşılaştığımda pek iyi olmayacak artık nası küfredeceğimi bilmiyorum. en iyisi ben pederi yollayım üstüne, o gerisini halleder :evil:
 
Bu gune kadar dinlediğim en iğrenc gruplardan biri coğu bursalı bozukpara ya bok atar bana sorarsanız sizler onlardan daha bayağsınız yasasın progrresive muzik.. :)))))
 
Levent koçum adam gibi konuş.Forumları kapandı zaten senin gibi kendini bilmez adamalar yüzünden çocukların.Bu tip polemiklere gireceksen mekanı burası değil.İstediğini düşünebilirsin ama adam gibi anlat derdini anlatacaksan.Gençlerin Forumunu sabote etmeye hakkın yok.
ps:Modoratore sesleniyorum Grupların Forumlarıyla uğraşacağına yukarıdaki gibi şahsiyetlerle uğraşsan daha faydalı olur site için.teşekkürler
 
forumada kuralınada..... töbe töbe.. sinirlendim şimdi...
Aerogatic sizden bahsetmişti bana biraz... tarzınız nedir tam olarak bu arada bereketli bursadansınız galba...:)
 
Geri
Üst