OZ

Muhabbetin yeniden alevlenmesine istinaden buradan HBO kanalına saygılarımızı iletelim böyle güzel yapımları ekrana taşıdıkları için.
 
:D e tabi borumu koskoca The OZ :D öle prison break gibi safi aksiyon bir dizi değil. hapisana gerçeklerini anlatan ve sistem,din,kültür eleştirilerini dibine kadar veren bir yapım :)

the OZ efsanesi hiç bitmez ;)
 
Baya da tanıdık yüz varmış aslında. Mesela onuyu anlatan tekerlekli sandalyede ki zenci Lost' ta ki Michael! Manyak afrikalı Adebisi yine Lost'tan Mr.Eko! Babası ve dedesi de aynı hapiste olan Miguel Alvarez ise Fringe'te ki boğuk sesli ajan Charlie! Sarışın kadın gardiyan ise The Sopranos ta Tony nin karısını oynayan,şimdilerde Nurse Jackie dizisinin başrol oyuncusu emmy ödüllü Eddie Falco. Zenci kadın doktor ise Dexter da ekibin başında ki teğmen La Guerta. Nazilerin başı ise genelde polisiye dizilerde amir rolünde ki ünlü oyuncu j.k.simmons. Birde vali var ki o da şuan the event ta başkanın danışmanını oynayan,heroes ve tru blood tan da tanıdığımız Zeljko ivanek. Kısaca çok yıldız çıkmış bu diziden.
 
Evet, izlerken en çok dikkatimi çekenlerden biri buydu. Sanırım bir dizide ilk defa toplu olarak bu kadar tanıdık sima görmüştüm. Her bölümde bir kaç kez durduruyordum neredeyse, kimdi ulan bu diye bulmak için. Kendine has bir diziydi vesselam.
 
Geri
Üst