Ibanez S540 Ltd

Belirttiğim gitar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? 2.el satış fiyatı nedir ne kadar eder şuan ki 1570 2550 ye kıyasla ne derece bir gitardır ? Yardımcı olursanız sevinirim
 
Yani, fiyat için değil aslında fakat diğer modellerle karşılaştırmasını üzerindeki düğmelerin şekline kadar irdeleyecek pek çok site bulabilirsin esasen; biraz ingilizcen var ise, bu bilgiye ulaşamaman için hiçbir sebep yok.

Bir de, şu soruyu sormak gerekir: ne için kullanmayı planlıyorsun? Esasen Ibanez'in Fender misali bir yelpazesi olduğundan değil, hani, genel olarak.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
bakındım gitarla ilgili birçok site var ama şuan ki dobez amazon vs sitelerde ki gibi ağacı budur vs diye belirtilmiş.istediğim bilgi şu ki günümüz serilerinden daha mı iyidir ? yani 1570 serisi bu gitardan daha kaliteli verilen parayı karşılar ya da daha kötüdür almaya gerek yoktur gibi bir bilgi edinmek istiyorum. 1570 örnek sadece
 
Bahsettiğin gitar eğer Japon yapımı ise (ki benim bildiğim S540 ltdler öyledir) kesinlikle şu anki RG 1500-2500 Prestige serisinden üstün bir gitar olduğuna emin olabilirsin. Söz konusu bu gitarların tümünü (S540 dahil) çalmış ve sahibi olmuş birisi olarak söylüyorum, istediği kadar üzerinde Prestige yazsın o gitarların, umurumda değil. 540'ın klavyesi çok daha rahattır, gövdesi ince olmasına karşın tonu hiç fena değildir (gövde ağacı maundur), üzerindeki köprü (Lo Pro Edge) halen çok makbul bir donanımdır. İyi durumda bir S540 ltd, olabilecek en makbul S modellerinden biridir ve ikinci el piyasasında Rg1500-2500 Prestige serilerinden daha yukarı fiyatta alıcı bulur. Ne kadar iyi durumda olduğuna bağlı olarak 1500 TL civarı kaba bir baz fiyat düşünebilirsin.Söylemeye gerek var mı bilmem, Kore yapımı bütün S'lerden de daha üstün bir gitardır tabi ki. S540'ın tek zayıf tarafı manyetikleridir; bir de artık S modelleri 24 perde olarak üretildiğinden yeni S'ler daha cazip gelebilir kimilerine. Ama onların da güya "Prestige" klavyeleri aslında 540'ın rahatlığı ile kapışamaz bana sorarsan.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.2550 ve s540ltd arasında kaldım ve alacağım 2550 yi deneme şansım yok.Her ikisini de aynı fiyattan satın alacağım.Yalnız 2550 kargoyla 540 elden satın alıcam.Müthiş bir kararsızlık var bilen biri olarak sorayım size bu durumda hangisini tercih ederdiniz ? 540 üzerindeki manyetikler en azından dımarzıo ıbz olsaydı bir an dahi düşünmezdim ama.
 
Geri
Üst