Boss Gt-8

çok kararsızım hangisi alsam acaba diye günlerdir yedim kendimi ya.
Güçlü,tok,vurucu drive'lar istiyorum pod xt live'da duydum bu tarz sağlam tonlar ama bana geniş efekt yelpazeside lazım gt3 kullanıcısı olarak boss'un vazgeçilmez lezzetinide biliyorum. arada kaldım ya.
 
Prelektro demiş ki:
Efekt istiyosan gt8 al. Driveları merak etme tatmin eder seni. Deneme şansın varsa denede al

peki birşey daha sormak istiyorum .. hangisinin kullanımı daha kolay acaba yani gt-3 bile inanılmaz karışıktır ilk başlar için ki hala pratik bulmuyorum.
gt-8 le xt live arasında pratiklik konusunda ve ton konusunda hangisi üstündür acaba. genel olarak insanlar xt live diyolar.
 
POD xt Live daha kolaydır kullanım açısından hele USB ile edit/write fonksiyonunuda kullanırsan çok daha kolaylaşır işlerin...

Alışırsan GT8de pratik gelir ama alışmak mesele işte...
 
Ben ampli tasımaktan bıktıgım ıcın aldim avt 275 vardı (28kg) ,gt 8; 4.8kg yanılmıyorsam, ızmarıt dedigin gbi 15kg olsaydı ben cıdden almazdim,pod da gt 8 den farkı yoktur agirligi icin
 
Fedexin tracking sayfasında gözüken kutulu ve diğer ıvır zıvırlarıyla çıkan ağırlığı tam olarak 16,7kg. Yani sadece naylon poşetin içinde gelmiyor alet. Tabi bunda umutunda parmağı -tartıya bastırmak suretiyle- olabilir,orasını fazla deşmeyelim,konunun bu boyutu kapansın kimse zor durumda kalmasın ;) Yazmasaydın keşke böyle ulu orta.
 
Bilgi paylaşıyoruz abi bu önemli bişey yani sen xt live almışsın 16,7kg. olarak belirtmişsin tamam hadi kutusu adaptörü ıvırı zıvırı 5kg tutsun geri kalan 11kg da bence devasa bi ağırlık processor için yani ortada mutlaka bi yanlışlık dönmüş o belli ama kimsenin kimseyi zor durumda bırakması söz sonusu değildir.
 
Ben msnden söylemiştim ama bak sitede böyle ama böyle böylede olmuş olabilir,onada artık ses çıkarma diye. Kutulu vaziyette en fazla 8-9kg civarında birşey tutar.
 
niye gerildi abi ortam :) sen bana yaklaşık 16 kilo dedin bende gt-8 in ağırlığını sorarken sana inanıp xt live ın ağırlığını belirttim. tüm olay bu yani nedir sorun anlamadım.

yada ortada ne gerilme var ne bişey ben yanlış anladım.
 
tartıştığınız şeye bakarmısn :) boşverin arkadaşlar... pod xt live sahibiyim4-5 kilo ya var ya yok.. kutusunu mutusunu boşverin kimse kutuyla fln taşımaz :)
 
Geri
Üst