DosAge (Alternatif Rock) - Ankara

killmore demiş ki:
ilk programım olmasının werdiği heycanla ilk yarıda allah ne verdiyse sıçsam da,saolsun beni dinlediler,desteklerini esirgemediler...emin olun çok daa iyisi olcak...tekrar çok özür diliyorum herkesden,ikinci programımız çok daha sağlam olacak=))

Bir tanesin sen. :twisted: ;)
 
Untitled-1-4.jpg


RESİMLERİN ORJİNALLERİ..

http://i64.photobucket.com/albums/h187/okocha61/dosage2.jpg

http://i64.photobucket.com/albums/h187/okocha61/dosage.jpg
 
lichking23 demiş ki:
Abowwwww!!! Dosage konser verirmişti, bizim haberimiz olmazmış :( Ulan nası kaçtı bea, neyse kısmet bi dahakine artık.
hehö..dur yaaw!!! daa hiçbişi için geç diil=)) dosage 25 ocak'ta(ki bugün oluo kendileri) saat 21'de yine garage sahnesinde...hatta bide utanmadan her pazartesi garage'da...=))
 
ben yine biraz geç yazıyorum idare edin artık..
bu kadar uzun bi aradan sonra pek bi güzel oldu programa başlamanız, umarım uzun uzun devam edersiniz.. yeni eklenen şarkılarla birlikte playlist bence süper olmuş (tabi ekleneceklerle birlikte daha da güzel olacaktır ;) ) erkin kardeşim solak kardeşim sıçmak senin hakkın sen solaksın kimse bişicikler diyemez sana arkandayım :twisted: kaldı ki sıçışta ozan´ın üstüne tanımam ben bu saatten sonra, adam model çizdi valla :LOL: :LOL: ayrıca güneş kınıyorum seni, erkinime öyle hareket falan yapmışsın bi daha görmiyim solak kardeşime yanlışını :twisted: gecenin bahtsız ismi murat´a da tekrar geçmiş olsun, adam ne var ne yok yaktı bütün gece, allahtan garage´ı tümden yakmadı ona da şükür :twisted: :twisted: ya bu program pek güzel bi olaya da vesile oldu efem sonunda tolga arkadaşımızla da tanışabildik inşalla daha sık görüşürüz kendisiyle.. bu arada grubu nerdeyse kurulduğundan beri, iki sene oldu heralde, dinlemekteyim ama hastalığımdan dolayı ilk defa ayık olarak izledim, valla çok tuhaf hissettim kendimi, ara verdiğinizde gelip muhabbet etmeseydik nerdeyse sahnedekilerin siz olduğunuzu anlamıycaktım :LOL: :LOL: cep telefonumun "uyduruk" kamerasıyla çektiğim bikaç tane fotoğraf var becerebilirsem onları da eklerim, görüşürüz efeem..
 
Bu grubun davulcusu benim master programımda (odtü em) olan biri sanırım. Geçen tesadüfen bara gittiğimde farkettim.. Bassçısı da liseden arkadaşım zaten.. Yetmezmiş gibi yaptıkları tarz da, benim grubumun(barkod) tarzında.. Kendimden çok şey buluyorum artık bu grupta :) başarılar..
 
Uzuuuunnn bir aradan sonra bu gece Dosage'ı sahnede görmek bana büyük bir mutluluk verecek ;) :LOL:
Bu gece çok güzel bir performans izleyeceğimize eminim.
Yeni kadroyla da ilkkez izleyeceğim..
Ama Güneş'i özlemiştik valla :p :LOL: 8)
Dosage'ın yeri benim için çok ayrıdır, Güneş sanırım tahmin edebilir nedenini ;)

Akşam görüşürüz.. :dans :icelim :zipla
Başarılar... :elsalla
 
sevendust demiş ki:
ya bu program pek güzel bi olaya da vesile oldu efem sonunda tolga arkadaşımızla da tanışabildik inşalla daha sık görüşürüz kendisiyle....


dedigin gibi insallah daha sık görüsürüz..dün aksam gözler sizi aradı :) ..ama yoktunuz...baska programlara insallah...görüsmek üzere...acil sifalar:)
 
MeSSiaH_sic demiş ki:
Bu grubun davulcusu benim master programımda (odtü em) olan biri sanırım. Geçen tesadüfen bara gittiğimde farkettim.. Bassçısı da liseden arkadaşım zaten.. Yetmezmiş gibi yaptıkları tarz da, benim grubumun(barkod) tarzında.. Kendimden çok şey buluyorum artık bu grupta :) başarılar..

Hobaa. EM de bir davulcu!!! Ben herkes takım elbiseler içinde olunca, işlerinden çıkıp geliyolar derslere zannediyodum. Meğer stüdyodan gelen de varmış :) . Bassçıya söyleyim de tanıştırsın bizi. Bu arada dikkat etseydin vokal ve gitara da, akraban falan olabilir :p.
 
Dün gece gayet iyiydiniz 8)
Sizi uzun bir aradan sonra yeniden sahnelerde görmek çok keyifliydi. :LOL: Bana hediye ettiği şarkı (HIM - Gone with the sin) için Güneş'e çok çok teşekkür ederim :) ;)
Ayrıca repertuar gayet iyiydi, eh biraz da benim katkım (isteklerim demem daha doğru sanırım) oldu :p :LOL: 8)
Başarılar..
En kısa zamanda yine programa geleceğim.. :elsallaa
 
Yeni kadromuzla ilk programımızda ve takriben :LOL: ilk konserimizde bizi yalnız bırakmayan harkese çok çooook teşekkürler
(biraz geç oldu ama çok güç olmadı :))
İlk programda bazı aksaklıklar oldu tabe.Bass overdrive yandı mesela Murat'ın sesi pek duyulmadı...Ha unutmadan bi de Erkin sıçtı :LOL: :LOL: , Ozan bagetleri fırlattı,ben bir iki(aslında en fazla bir de :LOL: ) kez yanlış tondan söyledim(mi acaba :LOL: :LOL: ) Ama biz çok eğlendik..Tekrar sahnede olmak çok güzell ;)

Herkese tekrar tekrar çok teşekkürler.Haftaya ve her pazartesi görüşmek üzere arkadaşlar.. :twisted:

:elsallaa
 
Geri
Üst