Dead Wish (Doom Metal) - Ankara

Ankaralı tek kişilik bir doom metal projesi olan Dead Wish'in 'From the Land of Forgotten Graves' demosu ZID Müzik'te satışa sunulmuştur. Demo 5 parça içermektedir ve 2.5 milyon liraya satılmaktadır.

Örnek parçayı dinlemek ve proje hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için http://www.deadwish.tr.cx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yakın gelecekte diğer şehirlere de dağıtımı yapılacak olan demoyu posta yoluyla edinmek için [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum...
 
ya beyler belkı bıraz laubalı gelıcek sıze ama(bunun ıcın ozur dılerm),brezılyada dead fısh dıye bır punk-hardcore grubu olduundan haberınız varmıydı acaba
 
Şu andan itibaren demonun satışı ve dağıtımı Oak Knoll Productions (Amerika) ve Foreshadow Productions (Polonya) tarafından da yapılmaktadır.

oakknoll.gif

www.oak-knoll.com

mainlogo.jpg

www.foreshadow.info

Tek kişi olarak başlayan bu proje artık bir grup kadrosuna sahip:

Tuna Toral - Vokal
Ulaş Sarper - Gitar
Tuna Esener - Bas Gitar
Kemal Hatipoğlu - Davul

Ayrıca demoya gelen bazı yorumlar da siteye eklenmiştir.
 
Bir süredir görüşmekte olduğum ve bir önceki mesajımda bahsettiğim Oak Knoll Productions Dead Wish'le çalışmak istediğini açıkladı.

Bunu, önce ultimatemetal.com'da bulunan forum'larda Dead Wish için açtığı bölümle ve yaptığı duyuruyla bir anlamda resmileştirmiş oldu.

I found this interesting Doom metal band from Turkey... their cd is available on our store www.oakknollstore.com also check out their www site: www.deadwish.tr.cx I look forward to working with Ulas and Oak Knoll has always been proud to be a worldly label.

İlgili bağlantı:
http://www.ultimatemetal.com/forum/forumdisplay.php?f=351
 
Link vermeme gibi bir durum söz konusu değil Arda. O bölümü hazırladığımda sizin site açık değildi. Sonra ben de koymayı unutmuşum.
 
Geri
Üst