Hünkâr Bile Beğendi (Punk) - Ankara

biz calarken öndeki 2hatun kişi dısındaki cogu seyirci ruh gibiydi .
ama cook eğlendik.seyirciyide eğlendirdiğimize eminim.lakin belli etmiyolardi :]
sevgili erinc ve saz arkadaslari sizide catwalkida mavi boncukuda beğendim.
nice konserlere insallah..
 
önemli değil erinç..birbirimize destek olmak lazım böyle..
bu tip organizasyonlardan haberdar edelim her zaman birbirimizi..
hep birlikte daha iyilerine;)
görüşürüz..
 
hele bu grubun "rocknroll parti" adında, insanın içini kaynatan bi bestesi vardır ki,o beste gun gelecek dillerden dusmeyecektir
 
arif çok şekil olmuş hakkaten..alalım artık bi çift celtic forması vakti geldi..hünkâr bile beğendi rengini belli etsin ..
vanilla bayan teşekkür ederiz sizede ;)
burdan çok asi duruyorsunuz hehe...
 
şu bar işini bir an evvel ayarlamak lazım.öyle değilmi değerli saz arkadaslarım.
kurban konserinde nası fırladım sahneye.heheyt ne şov yaptım yaa..reklam artistik hareketler ve bilimum şeyler cok delikanlıyım..
 
delibassci demiş ki:
Bu forum grubun birbiriyle haberleşmesi için değil, insanların sizin hakkında bilgi edinmesi ve yorum yapması içindir.


insanlar..!
bayram da olmaz herkes biyerlere gidicek buyuk bir ihtimalle..
bayram sonrasi guzel bi konser olur muhtemelen.adios.
 
nerelerdesınız yaw ne zmn konser verıyorsunuz ve nerde olcakk???dehset bır grupsunuz!! 2 konserınızıde kacırmadım. supersınız ha bu arada dıp not yazmadan gecemıcem:vokalin performansına tapıyorum you guys ''rockk''
 
bayan carpediam seni merakta bırakmak istemeyiz en kısa zamanda yani elemanların finalleri bitince bir dizi konserlerimiz olacak haberlerini burdan alabilirsin.tekrardan izleyenler arasında seni görmek bize mutluluk verecektir.

sewgili catwalk bekledinizde gelmedikmi aşkolsun.gecen cuma begendim vesselam tekrardan gelmeye calısacagız.hadi kolay gelsin size tebrikler tekrardan
 
hkbb'ye selamlar.arda finallerin bitmesne az kaldı..haberleşelim gidelm bi ara yer bakmaya..onn dışında arif efendi bit pazarında karşılaşmak pek bi tesadüf oldu be:).kekeme elemana gittinizmi? sağlam şeyler vardı..
 
konserler yakindir carpediam..finaller bitiyor herkesin..
tarih belli olunca buraya giriş yapariz..
venus in furs cuma golgedeydik tabiki..yine basariliydiniz begenerek dinliyoruz grupca sizi.parca secimleriniz cok iyi..boyle devam bu cuma aksilik olmazsa gelicez yine..gorusuruz..

heyy cann!!
benim 13nde bitiyor finaller sana da uyuyorsa istedigin zaman bulusup gidelim..konustugumuz barlara bakalim uygun olursa haftada 1 gun sakagibi ve hunkar bile begendi ayni sahnede cikcak..
 
Geri
Üst