Saints'N'Sinners

İstanbullu hard'n heavy topluluğu. Etkilendikleri gruplar arasında, Judas Priest, Thin Lizzy, UFO, Scorpions, Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath, Van Halen, Rainbow gibi çok büyük isimler var. 31 Aralık 2004'te Orta Kemancı'da, Destruction'ın alt grubu olarak sahne alacaklar. İlgiyle izliyoruz...

Not: Grubun gitaristi, ara sıra forumumuza da yazan üyelerden SinnerRider.
 
SAINTS 'N' SINNERS KONSERLERİ:

Merhaba. Saints N Sinners Mayıs ayında 3 gün üstüste aşağıda yazılı yerlerde çıkacaktır. Bilginize:

16 Mayıs 2005 - Izmit - Ucgen Kilim
Alt grup Old Legend adında, Hard Rock coverları çalan İzmit'li bir grup. Kapılar saat 19:00'da açılıyor. SNS saat 22:00 gibi sahnede olacak. Ucgen Kilim Fuar'da bulunuyor. Giriş ücreti ne kadar henüz bilgim yok.

17 Mayıs 2005 - Istanbul - I.U. Avcılar Kampüsü
16-17 Mayıs 2005 tarihlerinde yapılacak olan I.U. Rock Festivaline dahil olan bir konser olacak bu. Her gün 7şer grup çıkacak. SNS'ın çıkış saati hava kararmaya başladıktan sonra olacak. Ya son grup ya da sondan bir önceki grup. Grupların sıralanışı ile ilgili bilgiler henüz gelmedi.

18 Mayıs 2005 - Istanbul - Bronx, Beyoğlu
Bronx'da düzenlenecek Hard N Heavy Party kapsamında saat 22:00 gibi sahne alacak. Gecede Dj'liği Şanver Ofluoğlu yapacak. Giriş 5 YTL(Bir bira dahil)
 
Bunlar da grubun geçen konserinden görüntüler:

saints04.jpg


saints05.jpg


saints06.jpg



I.U konserini ben özellikle bekliyorum. Bir çok görsel malzeme olacağının teminatını verdi organizatör arkadaşlar. Ayrıca çok iyi bir ses ve ışık sistemi kiralanmış.
 
izmit deki performansları gayet güzeldi. kendilerini tebrik ediyorum. vokalist in sesi gerçekten çok iyi. ondan bir helloween parçası dinlemek keyifli olurdu. izmit konserinde vocalistle birlikte saçları çözüp headbang yapmışlığım var. eğer bir yerlerde bir konser ilanlarını görecek olursanız kesinlikle gidin derim.. yolları açık olsun. son olarak kıyafetlerdeki seçimleri (seksenlerin tarzı ) benden takdir toplamıştır..
 
Saints 'N' Sinners ve Michael Schenker Group 4 Mayıs Perşembe günü Yeni Melek'te!!!

Yaklaşık bir senedir sahnelerden uzak kalan Saints 'N' Sinners yeni konserlerine 4 Mayıs'ta Yeni Melel Gösteri Merkezi'nde Michael Schenker Group ile beraber başlıyor.

Çok yakında albüm kayıtlarına girecek olan grubun bir diğer kesinleşen konseri ise 25-26 Mayıs Tarihlerinde İ.Ü. Avcılar kampüsünde düzenlenecek olan Metal Stage festivali. Festivalde ayrıca Epica, Bulutsuzluk özlemi, Taylan Ayık gibi isimler de sahne alacaklar. Ayrıca şu an konfirme edilmemekle birlikte görünürde bir de yurtdışı konseri var.


saintsnsinners7zs.jpg



Grubun herhangi bir stüdyo kaydı olmadığı için geçen sene Bronx'taki bir konserlerinde kaydedilmiş olan One For The Road isimli şarkılarının mp3 kaydını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/11765850/SaintsNSinners_-_One_For_The_Road.mp3.html
 
Sahne duruslarina, etkilendikleri isimlere, beste kabiliyetlerine, enstruman hakimiyetlerine,cover secimlerine, otlarina, pusurlerine tav oldugum ardin evi grubu..

Turkiyede geleneksel ardin eviye gonul vermis insanlarin buyuk beklentilerine maruz kaldiklarini da belirtelim.Vokal Mustafa Celik ust notalara cikabilme konusunda oldukca yetenekli ve ses rengi muhtesem..Cete lideri oldugu soylenen Deniz Tuncer ise besteleri,strat tasima kapasitesi ve yan proceleriyle grupi alemine gunes gibi dogmustur

Grubun yakin zamanda album kaydedip piyasanin agzini opecegini umut ederek sozlerime soyle son veriyorum:

Benim adim kerim British metali severim
 
Nedendır bılmıyorum ama Saınts N' Sınners a hayranlık beslıyorum olmadık sekılde...e hal boyle olunca sebebını acıklayayım hemen...Bır turk grubunda bu havayı gormek,durusları,muzıkal kalıtelerı,sahne performansları...Rock budur abıcım ben buna 80 ytl verır alırım albumunu dedım..ve daha boyle surup gıden bırcok sebep var..kısaca destekleyelım...aksı olursa utanalım kendımızden...
 
budurlanew2.jpg


SAINTS'N'SINNERS

Ülkemizin sayılı Heavy Metal grupları arasında şüphesiz önemli bir yere sahip olan Saints'n'Sinners, uzun bir bekleyişten sonra 1 Nisan 2007 tarihinde Studio Live'da sahne alıyor!

Daha önce Destruction, MSG ve White Lion gibi büyük gruplarla aynı sahneyi paylaşan Saints'n'Sinners; coşkulu, müthiş sahne performansıyla da müziğine olan hakimiyetini ortaya koyuyor.

Saints'n'Sinners, vokalde Mustafa Çelik, gitarlarda Deniz Tuncer ve Egemen Doğruöz, bas gitarda Erhan Sazlı ve davulda Doğan Rekkalı'dan oluşan son kadrosuyla kendilerine ait birbirinden sağlam şarkıların yanı sıra usta Hard Rock ve Heavy Metal gruplarının sürpriz coverlarıyla da seyircisini coşturmayı planlıyor.


FALLEN

İlk olarak Skid Row, Mötley Crüe, Motörhead, Judas Priest, Iron Maiden, Megadeth, Testament, Pantera ve özlediğimiz daha bir çok grubun akıllardan çıkmayan şarkılarıyla tanıdığımız Fallen, kendi bestelerini de ilk kez seslendirmek üzere 1 Nisan 2007'de Studio Live'da!

Fallen kadrosu, vokalde Bürkan Törün, gitarlarda Northern Lights’tan tanıdığımız Serhat Güven ve Kerem Derya, bas gitarda Kaan Ersöz ve davulda yine Northern Lights’tan Emre Kırıkyapan şeklinde.

1 nisan 2007
studio live
kapı açılış: 18.00
giriş 8 ytl



http://www.myspace.com/oldskullorg
 
Geri
Üst