Metal Gear Solid Serisi

Çok uzun zaman önce böyle bir başlık açmıştım ama kapatılmıştı neden olduğunuda bilimiyorum.Herneyse işte efsane, işte başyapıt işte METAL GEAR SOLID.Kesinlikle bir oyundan çokdaha fazlası olan bu yapıt hakkındaki görüşleriniz nedir.Müziklerininde mükemmel oldğuğnu eklemeliyim daha yazacak çok şey var ama önce siz bir başlayın bakalım.
 
Benim hayatimin oyunu diyebilirim.Oyunun ince senaryosu beni çok etkilemisti.Simdi oyunun 3.sü cikti.Metal Gear Solid3:Snake Eater gerçekten manyak bir oyun gerek grafik gerekse seneryo.Zaten beni bitiren konusu bu oyun serisinin.Öff çok konustum kisaca üstüne bir oyun tanimam. 8)
 
solid snake liquid snake big boss su snake in gizemli cyborg ninja arkadası manyak otesı bir oyundur ozellıkle oyundan ote senaryosu muhtesemdır yaf en baba sinema filmi eline su dokemez zaten snake kadar karızma elemanda bu dunya yuzune gelmemıstır yalnız mgs 2 substanceyı il oyun kadar ii gelmedı bana nedense 3 u daha oynayamadım pc ye beklıoruz kendılerını
 
Aynen bende 2. seride o kadar büyük bir tat alamadım.1.oyun yani integral en iyi oyun diyebirim. 3. oyun ne zaman cıktı?hangi konsola anlatırsan seviniriz.pc de çıkarsada obaa diyip göbek atmaya başlarım 8)
 
Bitirdiğimde iyi bi halt yediğimi hissettiren ender oyunlardan biridir MGS...Garip izometrike benzer kamera açıları,alışması zor silah kontrolü ve en azından ilk başlardan itibaren bunlar yüzden oyundan soğumanızı engelleyecek mükemmel senaryo...İkincisini pc için arıyorum...
 
psx 2 ye cıktı gamespot.com a gırersen zaten goreceksın orda yorumları yaf ormanda hayatta kalmak ıcın yılan falan bıle yıyebılıomussun oehe dedım snake bu yapar
 
mgs 3 sneak AYDER:0)))...mümkünse oynamaktan kaçının çünkü mükemmel bi oyun sinematik o görsel şölen o ss efekti kullanılan fizik motoru inanılmaz güzel yaff....en azından bunda o sarışın kızmı erkekmi belli olmayan karakterler yok...tabi benim anlattım playstation 2.....arkadaşlar bu oyun pc de güzel zevkli ve okadarda kaliteli grafiklerle oynanılamaz bana kalırsa...mgs 2 de o sarı İNSANLA oynarken sniper i düzgün tutamadıı iiçin cd yi makinadan çıakrıp kırmıştım:0)))))tam 120 ytl..sonra gidip çip taktırıp yeniden aldım o oyunu haala oynarım..mgs serisi konsollara damgasını vurmuş efsane bi oyundur mutlaka oynanması gerekiyo...
 
Gray-Fox demiş ki:
Hangi bölüm geçemediğin Fle.

yüklediğim oyun metal gear solid substance , ve ilk bölümde gemide geçiyordu orda rus( galiba rusdu) askerleri geliyordu filan o bölümde heryeri gezdim dolaştım ama bi türlü bitmedi bölüm sildim bende :)

ama gayet hoş bir oyun , oynamayanlara da buradan tavsiye ediyorum..
 
Tam yerini yazsan yardımcı olurdum ama neyse zati tekrar kurup oynanamassın herhal oyle bı nıyetın varsa yardımcı olmaya calısırız
 
bana playstation2 yi aldıran oyun sırf bu oyun çıkcak diye PS2 çıkar çıkmaz kaptım bitane bütün serilerini oynadım
oyunun kökeni çok eski ve senaryosu dehşet derecesinde çok güzel şimdi 4. oyun olan guns of patriotsu bekliyorum mükemmel olcak ama snake'in yaşlanması kötü olmuş bu arada 3. oyunda big boss'u oynamak gerçekten çok güzeldi hele gözünü yitirdiği an ve eziyet çektiği an herifin bacağına revival pill sapladılar yaw
 
Fle demiş ki:
Gray-Fox demiş ki:
Hangi bölüm geçemediğin Fle.

yüklediğim oyun metal gear solid substance , ve ilk bölümde gemide geçiyordu orda rus( galiba rusdu) askerleri geliyordu filan o bölümde heryeri gezdim dolaştım ama bi türlü bitmedi bölüm sildim bende :)

ama gayet hoş bir oyun , oynamayanlara da buradan tavsiye ediyorum..


geminin alt katlarına doğru inmen gerekicek en üst kısma çıkıp Olga gurlukovichle kavga ettin mi?Eğer ettiysen en alt kısma in makine dairesinden doğru Metal Gear Ray'i tuttukları bölgeye doğru gel ama Amerikan askerlerinin olduğu bölgeden ses çıkarmadan geçmeye çalış ve metal gearın olduğu odaya gelip birkaç photoğraf çekceksin onalrı otacona bilgisayar aracılığıyla gönder ve sonra olan demoyu izle hain Ocelot (the bossla the sorrow'un çocuğu)
ve rus askerlerinin olaya girişini izle orası introduction bölümü oyunu aldıktan sonra yıkıldım resmen ama olsu Raiden(jack)da az çok bişeyleri başarabildi.
 
Bu arada üçüncü oyunu bekleyen salya torbası biz pc'ciler için haberler pek hoş değil..ilk başlarda pc için çıkacağı duyurulan oyunun akıbeti ile ilgili tek satır güncel yazı bulamadım..

sanırım başka baharlara..
 
Evet şu an için pcye çıkmayacak gibi duruyor.Zaten MGS 4'e yoğunlaştılar iyice.Ama bence ne yapıp edip MGS 3 oynayın hayatınızda oynaycağınız en iyi bir kaç oyundan bir tanesi olacağı zaten kesin ama belki hayatınızen en iyi ouynu olur :)
 
Geri
Üst