Metal Gear Solid Serisi

4 baba gibi geliyor ya resmen ama snake baqya bir yaşlanmış ve öksürük tutuyor snakei boynundan doğru kendisine iğne yapıp durduruyor onu :(
5. oyunu merak ediyorum ben asıl snake elinde baston ve tekerlekli sandalyeyle huzur evinden kaçmaya çalışır heralde ve oyunun sonunda bu sefer metal gear rex veya ray yerine huzur evinin müdürüyle kapışır :twisted:
 
mgs 2 pc versiyonu elinde olan varmı nasıl temin edebilirim.tabi grafikleri sorunsuz olanbir versiyon olmak şartıyla.nerelrden temin edebilirim.
 
açıkçası bende var ama grafikleri sorunsuz olan versionu ne demek onu anlamadım 5 cd mi 6 cd mi öyle bişiydi bende nvidia 6800 gt var sorunsuz çalıştı
 
grafik sorunu bende de oluştu ama bunun sendeki oyunla alakası olduğunu sanmıyorum.Karttan olabilir belki yada sürüclerden .
 
Gunduz konsol basinda, geceleri de ruyamda oynamaya devam ettigim belki de tek oyun.. Nasil bir senaryo anlayisidir.. Nasil sinematiklerdir oyle.. Basina oturduktan sonra kalkmaniz mumkun degildir.. Yeni nesil konsollarla bakalim 4.oyun nasil olacak?
 
Bence Playstation daki ilk oyunu efsanedir. Birçok kez bitirdim. Bana gore Metal Gear Solid bir playstation efsanesidir ve oyle kalacaktır. Sonra çıkan serileri de guzel ama ilk oyun gibi kendi dunyasına almıyor insanı sanki.
 
yanılıyorsam söyleyin ama bu görüntüler metal slug dan deilmi :S yani başlık MGS üzerine :) Metal Sluggla sadece metallleri tutuyo yanlış bişey söylüyorsam şimdiden pardon ama ben bi bağlantıları olduğunu bilmiorum ...:S
 
3.oyunu ps2'de zevkle oynuyorum :D yalnız şu kamera açılarına acil çözüm bulmaları lazım :S 4.oyun bomba gibi geliyor, tabi ps3'e.
 
Geri
Üst