Phronesis

DOOMSDAY-2

DOOMSDAY-2

Tarih: 29 Mayıs 2005
Yer: Yolcu Bar
Kapı Açılışı: 16:00
Giriş: 5 YTL (ilk bira dahil)

GRUPLAR:

Apeiron
Ethereal
Phronesis
Unadorned
 
safa arkadaşımız kaşınıyor galiba...yorum istiyorsan al bakalım.
hergün sakaryada avlak avlak dolaşırken gördüüm safa ya nasıl oluyor da bu kadar çok grup tenezzül ediyor anlamıyorum.arkadaşın baget tutmayı bildiinden bile şüpheliyim.
boyutları itibariyle konserlerde davul arkasında kaybolan arkadaşımızın varlıı da yokluu da bir bence!! :LOL:
ankarada başka davulcu mu yok da bu megaloman ...yi çekiyorsunuz???
karizmanı ortamda yaptıın şebekliklerle deil davulunla ortaya çıkardıın günlerin gelmesi dileğiyle... :roll:
 
phronesis elemanları;
29 mayıs konserinizi iple çekiyorum.
bu sefer eminim ki çok daha kalabalık ve gaz bi konser olacak.
fakat birkaç önerim var:
Abrek inşallah bu sefer ki konserde o garip el kol hareketlerini yapmazsın.anlıyoruz bişiler anlatmaya çalışıyorsun ama olmuyor beaa..ayrıca merak ettim nie hiç kafa sallamıyorsun??seyirciyi daha çok motive edebilirsin,
tam ismini bilemiyorum ama:gitarist arkadaşın Gölge konserinde kolundaki eşarba ve ruj izine bi anlam veremedik...bu konuya açıklık getirirse sevinirim. :LOL:
başarılar dilerim
 
Kısıtlı bir sahnede insanın yapabileceği şeyler de kısıtlıdır. İki gitarist arasında sıkışmış bir insanın birşeyler yapmaya çalışması bile mucize aslında. Gel sen çık o sahneye 7 kişiyle beraber kıpırdayabiliyor musun görelim. :D Benim normalde hazırladığım sahne şovu güme gitti o gün ve konserden önce de istemediğim bazı şeyler yaşandı motivasyonumu etkileyen. Haklısın sahne duruşum çok sorunluydu farkındayım ama bunda yer darlığı büyük bir etkendir. Normalde mikrofon sehpası kullanmayan bir kişiyim ama o gün bir iki parçada kullanmak istemiştim fakat sonra kaldırmak istediğimde çok ağır bir meret olduğunu gördüm ve yerinde bıraktım. Dolayısıyla alışık olduğum durumun dışına çıktım biraz.
Eleştirin için teşekkür ederim dikkate alacağım.

Eşarplı gitaristin adı gökmen. Bu konuya bir açıklık getirecektir sanırım. Kendisine forumlarda zaman zaman rastlamaktayız.

Safa konusundaki eleştirilerinin hedefi sapmış biraz sanırım. Safa Muryc phronesis grubuna çok şey katmaktadır. Sakaryada dolaşan bir insana bu kadar grup nasıl tenezzül ediyor ifadesi çok komik bence. Safanın baget tutmayı bildiğinden bir şüphen varsa Yolcu konserinde ve yaz aylarındaki kayıtlarımızda şüphene yer bırakmayacak kanıtlar bulacaksın bundan eminim. Aslında bunları söylemenin fazla bir anlamı yok. Lafla peynir gemisi yürümez. Dolayısıyla konserde daha açık görülecek bazı şeyler sanırım.

Son olarak; gölge konserini bir kriter olarak görmeyiniz. Takdir edersiniz ki az seyirci her zaman motivasyonu negatif etkiler. Bana yaptığın eleştiri sonuçcu yaklaşırsak doğru bir eleştiridir ki seyircinin başka şekilde yaklaşma şansı yoktur.

Yolcu konserinde daha iyi bir performans göreceksiniz bir aksilik çıkmazsa. (tremor -- biraz daha hareketli olmaya çalışacağım tabi sizin de gazınızla :twisted: )
 
Hergn Sakarya da avlak avlak? dolaşırken görüyodn madem, nie gelip aynı şeyleri yüzüme söyleyemedin? Yoksa davulun arkasında kaybolan boyutlarımdan mı çekindin?hahahahah
Daha önce bni dinlemediin veya dinlediysn nerenle dinlediin ettiğin sözlerden gayet belli oluyo.Karizmamıysa ne ortamdaki şebekliklerime ne de davulculuğuma borçluym. bu bna tanrı vergisi..Sırp asıllıyım ordan gelme bi olay galiba..hahahahahaa
al sna megalomanlık! :twisted:
 
TREMOR'a

PHRONESIS GUITAR-BACK VOCAL DER Kİ;

1 -- Kolumdaki eşarp bir aksesuardır. tabiidir ki herkesin estetik anlayışı farklıdır. onu her konserde takıyorum. bundan sonra da takmaya devam edeceğim. artık türkiyede de sahne deyince akla sadece çıkıp gitar çalmak gelmemeli diye düşünüyorum. öyle olsaydı cdmizi alıp dinlerdiniz. fakat biz orada gitarımızla, sesimizle, davulumuzla, klavyemizle ve en önemlisi bedenimizle sahne alıyoruz...

2 -- Ruj izine gelince :oops: o benim sevgilimin (soprano vocal) ruj izi. onun için silmek istemedim.

3 -- Safaya laf söylemek için Safa'dan daha iyi olman lazım diye düşünüyorum. ayrıca safadan daha iyi olmak kolay değildir. Eğer dinleseydin safanın çok iyi bir davulcu olduğunu görürdün. umarım konserimize gelirsin ve bu olumsuz düşüncelerini yıkabiliriz.

yine de sağol eleştirilerin için....
 
yolcu konserinde çok iyiydiniz,bi ara gürer yoruldu kamera cerene ondanda bana geçti,pek beceremedim.gökmen ve abreğe desteklerinden ötürü teşekkür ederim,bestelerinizi dinledikçe güzelliğini anlıyorum,abrek bu sefer baya kafa salladın sesinde çok iyiydi
 
Burcuya katılıyorum, performansınız cok iyiydi.. besteleriniz harika..
Her ghost in the fog da butun yolcuyu costurdunuz.
Phronesise desteklerinden oturu tesekkur ederim.
Ve yeni gitaristimiz abrek'e...
 
herkese merhabalar;
phronesis'i yolcu da izleme fırsatı buldum.DuKhA 'ya ve burcu 'ya katılıyorum gerçekten iyi performans'ınız var ve SAFA da gerçekten iyi çaldı.Hatta bir yer de direk coştu:)

Abrek,Safa ve grup elemanları'nı çok çok tebrik ediyorum.Umarım bir daha izleme fırsatı bulabiliriz.
 
.

Herkese teşekkürler daha iyi performanslarımızı bekleyin...

Burcu'ya Ceren'e ve Gürer'e kamera çekimleri için teşekkür ederiz.

Unadorned ve Apeiron'a ayrıca Hirci Abi'ye yardımları ve bizimle birlikte oldukları için teşekkür ederiz...
 
Performansımız pek iyi değildi. Ama gittikçe tecrübe kazanıyoruz. Bestelerimizi geliştiriyoruz. Bestelerimize gelen tepkiler bizi çok sevindirdi açıkçası. Bu besteleri daha iyi bir performansla seyirciye sunabilirsek daha da beğenilecektir eminim. Konserlere bir süre ara veriyoruz. Temmuz sonu demo kaydına gireceğiz Raven da.
4 veya 5 tane bestemizi koyacağız demoya.
 
Sonunda

Phronesis \"Dark and Sweet\" Çıkıyor...

2003 ' ten bu yana faaliyet gösteren melodic black & doom metal grubu PHRONESIS ilk demosu "dark and sweet" i underground piyasaya sürüyor. Albüm 29 Kasımdan itibaren Ankara'dan 6 Aralıktan itibaren İstanbul , İzmir, Eskişehir ve Bursa 'dan temin edilebilecek. Kayıtları Raven Records 'ta Ekim ayında yapılan albümün mixing ve mastering işlemleri yine aynı stüdyoda Kasım ayında tamamlandı. Albümde 4 parça bulunuyor:
1-) To The Lords of Pain
2-) Of Love and Of Past
3-) Being and Torment
4-) A Lullaby to the Lost Soul of Crying Dew

albüm kapağı:

http://img293.imageshack.us/img293/8395/nkapaktcopy2ym.jpg


Albüm kadrosu ise şöyle:

Abrek - vocals
Gözde - female vocals
Ömer - lead guitars
Gökmen - rhythm guitars
Faruk - bass
Safa Muryc - drums
Hakan - Keyboard&Synth
 
nkapaktcopy2ym.jpg
 
Ankaradan 3 ytl ye temin edilebilecek yerler:
Zıd Müzik (Kök İşhanı)
Hayri Plak (Birlik İş Merkezi)
Rockstore (Engürü Pasajı)
OnaOn Cafe
Raven Records
 
way arkadaşlar şöyle bi bakayım neler oluyo uzaklarda derkene gördümki kardeş grubun da çocuğu olmuş:)
sanırsam bu 4parçadan birinde ömerle aperion zamanından temellerini attığımız ve sonradan doomsday2 de phronesisten tam versiyonunu büyük haz alaraktan dinlediğim parçada vardır.
herhalükarda taaa buralara phronesis demosu ulaşırmı acabadır benim sorum. bak reklamınızı da yaparım:) abrek mailimi hatırlıyodur herhalde. tebrikler tekrardan
 
Demo güzel olmuş ellerinize sağlık. Demonun eksikleri ve artılarını söylememe gerek yok zaten sizde biliyorsunuz.

Melodik ve melankolik doom/black sevenler bir tadına baksın derim.

Ayrıca bana kalırsa tüm demo çıkaracak ve çıkaran müzisyenler, piyasadaki demoları alsalar hem piyasada nasıl demolar var kaliteleri nasıl, yada nasıl daha iyisini yaparız diye baksalar, kalite, istek ve maddi durumlar daha iyi olacak emin olun. Bu olay albüm içinde geçerli tabi.

Başarılar dilerim.
 
Geri
Üst