ElifŞafak

Elif hanımın yüzünde kötü bir oyuncunun rol kesen ifadesi var sanki ne dersiniz? Sanki ihanet edermiş gibi soguk bakışlar. Kocasının Fetullah hocanın prenslerinden biri olması ne garip???bütün bunların para ve ün adına yapılması ne alçakça.
 
N t v de Can Dündarın pogramında bu 301 ile ilgili. Elıf hanım da diyesim gelmiyor ama diyelım artık telefonla baglandı. Anlatıyor hanımefendi. Ben Amerikaya gittim de orada Ermeni lobisiyle dernekleri ile görüştüm. Eee sonra da gittim arsivlere baktım yaslı insanlarla konustum. Sonra onlara hak verdim soykırımı kabul ettim. İnsan sormazmı ki Can Dündar sormadı Peki hanımefendi neden gidip Rus arsıvlerıne bakmadınız komşu ülke dururken ne diye kıtaları aştınızda Amerikalara gittiniz . Rusyada Ermeni taşnak partisinin dönem baskanı biz ingilizler tarafından kandırıldık oyuna geldik diye bagırıyor. Rus ve taşnak partili gözlemciler hayır soykırım yoktur diye demeçler veriyor,belgeler sunuyor . Neden orayı görmüyorsunuz,duymuyorsunuz delilse aradıgınız ikna olmak için ülkemizin kuzeydogu komşumuz malumunuz hem yakın ,hem deliller daha büyük hatta sahibinden diye sorarlar adama. Nedenini ben söyleyeyim. Çünkü Rus arşivlerıne bakanlara nobel ödülü adaylığı vermiyorlar. Aynı meslektaşı Orhan beyin şaibeli ödül hikeyesi gibi..Son 25 senedir Avrupadan yazar mazar yeni bir ekol falan çıkmayınca devşirme aydın yazar yoluna gidildi. Bu proje hatırlayın Salman Rüşti ile başlamıştır.
 
Elif Şafak'ın kaynak araştırmalarından görüşmelerine kadar her iki bakış açısından da bakan bir yaklaşım sergilemediği biliniyor zaten. Bu yüzden Elif Şafak, kimi akademisyenlerin bu konu üzerindeki tezlerinden daha az ciddiye alınmış, üzerinde konuşulmaya gerek görülmemiştir. Elif Şafak'ın yapıtlarındaki savların bilimsel yanı son derece düşüktür düşününce ama buna edebi açıdan yaklaşırsak akıcılık, dil gibi konularda eleştirmenin boyutu elbette ki değişir.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Sonrada İngilizlerin dünya üzerindeki katliamlarını roman yapsın bizde şaşıralım, Hayretlere düşelim,adeta hayretler yurdunda gezelim,ismi geçince donup kalalım.
 
Geri
Üst