Mat

Şu anda basın tonu üzerinde çalışıyorum demiştim, bitirdim:

Demomuzdaki şarkıların tonlamaları gelen tavsiye ve eleştiriler üzerine bir kez daha elden geçirildi. Kayıtlar artık daha canlı, daha temiz, özellikle bas gitar daha parlak ve duyulur hale geldi. Mp3 tagları düzeltildi, şarkı isimleri mp3 player ve media playerlarda düzgün görüntülenir hale getirildi. Kayıtların yeni hallerini şarkılar sayfamızdan mp3 formatında indirebilirsiniz.

http://www.matonline.net/sarkilar.htm
 
sabahın 6 sında dreamde gordum klibi çok gusel olmuş.şarkı dinletiyor kendini.özlediğimiz gibi bi grup bulduk galiba.yakından takip edeceğiz çalışmalarınızı.tebrikler.
 
Yosun Tam Beni Anlatıyor.. Klip Harika olmuş ben sizin sitenizin ismini başka bir sitede görmüştüm merak ettim girdim ve allahtanda girmişim.. bütün demolarını indirdim ve klibinizide... Çok İyisiniz size başarılar diliyorum..
 
Mat tebrik ediyorum.Siz neden hala burada sınız onuda merak eiyorum.
Gitar tonları güzel sololarda.ama aksayan bir vokal tonu.
Hakkını vermek gerekli vokalin.O şarkıyı söylerken o rifi çalmak zor iş.Başarılarınızın devamı :twisted: :p
 
bugün shadesi aradım yerini sormak için herif resmen yüzüme kapattı teli haliyle şaşırdım........ neyse bende demoyu dinlemeden yorum yapayım yosun güzel bi şarkı gitar tonları güzel bence basta ayrı bi düzenlemeye gerek yoktu iyiyidi vokalin sesi gerçekten hafif sırıtıyo ama insan dinledikçe ona da alışıyo :)
 
Merhabalar şarkınızı dinledim gerçekten güzel fakat bence gereksiz fazla gitar soloları var şarkıda artık onların devri geçti 10 sn bişey çalın bitin böle yaparsanız daha modern bi havası olur şarkının.Bence öle yani
başarılar
 
Bunu yazdığıma pişman olacağımı biliyorum ama...

Tarz "Rock" olunca, amaç da modern bir şeyler değil güzel bir şeyler yapmak olunca böyle oluyor... Yoksa DJ'le çıkardık sahneye...

vıcı vıcı, vın vın

Samimi bir eleştiri yapmışsın, beğendiğini de söylemişsin, ters bir cevap vermek istemiyorum ama, gitar tonu deyin, soloda şurada hata var deyin, vokal şurada detone oluyor deyin, canımı yiyin. Ama gözünüzü seveyim, Rock dinleyen adamlarsınız, müziğinizden şu kadar kırpın, daha modern olur demeyin bana...


Selam fibo ;)
 
Sende haklısın ama rock müzik sadece gitar solosu atmak değil. Benim yaptığım genel tarzla ilgil bi eleştirydi. Teknik olarak bi hata gözüme çarpmadı zaten studyoda kayıt esnasında en ince ayrıntısına kadar dikkat etmişsinizdir.
Yinde son zamanlarda dinlediğim en kaliteli şarkılardan biriydi.Solo olayıda sizin tercihiniz ben sadece fikrimi söyledim
başarılar
 
ha ha, daha uzun sololar hatta progressive'e kayan bir tarz istiyorum epi. her sarki yirmi dakikadan kisa olmasin lutfen. gercekten de maalesef turkiyedeki cogu rock dinleyicisi(ya da kendine rock dinleyicisi sifatini veren kisiler mi demeli?) sarkilarin sadece sozlu kisimlarina bakiyorlar. uzun sololara dayanamiyorlar. burada 'deha'nin sahsina bir elestiri yapmiyorum. hatta deha'yi tenzih ediyorum. ancak sarkilarin sozsuz kisimlarina da dikkat edilmeli. hatta sozler muzikten cok daha sonra gelmelidir. sozlere onem veriyorsaniz gidersiniz siir okursunuz. biz de muzigimizi dinleriz. degil mi?
 
Geri
Üst