Yılın en iyi ve en kötü filmleri

DaYs_oF_PuRGaToRY demiş ki:
CedriX demiş ki:
Bunun kesinlikle tek nedeni yönetmenden ve oyunculardan cok daha fazla beklenmesi ile alakali bir olay. Eger normal bir yönetmen yapsaydi ve Tom Hanks yerine Ben Stiller oynasaydi cok daha fazla tutulurdu. Film Steven Spielberg e yakismayan kliseler ile doluydu ve en iyi oyunculardan biri basroldeydi ve öyle bir filmde bir tane bile kliseye bile izin verilmemesi lazim :)

Daha güzel açıklanamazdı. Teşekkürler :)

Ne demek Days`cim burda bir bakima ögrenmek icin variz :D

strakur_stor demiş ki:
kahrolsun holywood!!!!! yaşasın avrupa sineması!!!!!!!!! kahrolsun sahtecilik,odun gibi ruhsuz oyuncular,abartılı efektler! yaşasın yeni gerçekçilik!! (bu arada matrix ne güzel film beaa şaka şaka :))

Hollywood`a tamamiyle kahrolsun diyemem ben zaten amerikan film pazarinin %95`i Hollywood dan cikmadir ama guzel seyler cikariyorlar arada birde olsada :D yani Hollywood a hayir diyip butun amerikan filmlerini protesto edenler de var ve onlar daha yanlis bir sey yapiyorlar. Amerikan bagimsiz sinemayi ben cok severim sahsen. Super filmler cikiyor bagimsiz sinemadan. Cok unlu Hollywood yönetmenlerinin kariyerlerinin ilk 10 yilinda cikardiklari filmlerin hepsi bir ayri superdir ama 10 yil sonra nedense nerdeyse hepsi bir dususe gecer. Buna bir suru örnek var tabi Francis F. Coppala, Steven Spielberg 1998`den beri dususte, Oliver Stone ayni sekilde Natural Born Killers dan beri duzgun bir film cikarmadi vs. vs.

Woody Allen filmlerinin hepsi tavsiye edilir. Adam her yil bir film cikariyor ama her filmi cok iyidir.

Biraz basligin konusunun disina ciktim ama söylemek istediklerimi söyledim en azindan...
 
iyi sayılabilecek bir çok film vardı ama benim izlediğim filmler içinde en kötüleri gizemli nehir ve 21 gram'dı. acaip sıkıcıydı ikiside yaa..
 
rubS demiş ki:
iyi sayılabilecek bir çok film vardı ama benim izlediğim filmler içinde en kötüleri gizemli nehir ve 21 gram'dı. acaip sıkıcıydı ikiside yaa..

Ilk basta tepki mi affetmeni dileyerek oha demek istiyorum. Dedigin iki film zaten 2003 de vizyona girmis filmler(Turkiye de ne zaman sinamalarda vizyona girdi bilmiyorum ama cdcilerde oldugunu duydum daha 2003 de) ve ikincisi yani 2003 yapimi olsalarda o iki film yilin bence en iyi filmlerindendi ve hatta Gizemli Nehir en iyi filmdi bence. Zevkler ve renkler tabi ki tartisilmaz ama kusura bakma bu iki filmin ikisinde sevmeyen ben filmden anliyorum demesin bence...
 
türkiyede 21 gram 2004 mayıs ayında vizyona girdi. gizemli nehirde 2004 başlarında diye hatırlıyorum ama emin değilim. ayrıca ben filmden anladığımı iddia etmiyorum zaten benim yorumum filmin kalitesiyle oyuncularıyla vs ilgili değil ben bu filmleri izlerken zevk almadım, sıkıldım o yüzden bu filmler bana göre kötü. benim fikrimdir..
 
evet gizemli nehir kadar iğrenç bi sinema filmi izlemedim.. nehir yoktu ya filMde ;P taktım ben nehire... valla ben sıkıldığım filme rubs gibi kötü film derim..
 
hmm bence 21 gram ve mystic river cok basarılı 2 film 2 filmdede oyunculuklar mekanlar muhtesem bide 2 tip insan vardır 1. cisi blade dir bilmem nedir su yeni nesil amerikan filmleri kusagını sever ki ben nası izlediklerni bile anlamıyorum kimisi ise filmin efektlerine bilmem neyine bakmaz özüne bakar neyse iyiki 2. türdenim
 
MorHatuN demiş ki:
evet gizemli nehir kadar iğrenç bi sinema filmi izlemedim.. nehir yoktu ya filMde ;P taktım ben nehire... valla ben sıkıldığım filme rubs gibi kötü film derim..


Simdi filmin ne kadarini izledin onu sorabilirmiyim??? Ciddi beni asabi ve ya berbat bir insan gibi algilamayin ama film konusuna gelince hatta sevdigim filmler konusuna hassaslasiyorum. Burdan sonrasi filmin sonunu anlatacagim bir sonraki pragrafda ve o pragraftan sonrasini isteyen okuyabilir....


Filmin sonunda Sean Penn Tim Robbins`i öldurunce hangi nehre atiyor onu????Gizemli nehre atmiyor mu?? Biraz daha dikkatli filmleri izleyelim gercekten.



Gizemli Nehir gibi gecen yilin degil gelmis gecmis en iyi filmlerden bir tanesi icin asiri SIKICIYDI ben sevmedim diyebilirsiniz ama neden SIKIYICDI onu da söyleyin de bizde tartisalim sizle beraber filmin nesi SIKICIYMIS....Ayni sey bir ustteki arkadasin Alexander filmi icin söylediklerinede gecerli. Filmin nesi igrencti????Homofobimi varda bir sahnede Alexander kölesini öpuyor ve size igrenc geliyor??? Cunku cogu insan bu sahne yuzunden filmi igrenc bulmakta ve bana filmden ne anlarsiniz dedirtmekte. Lutfen rica ediyorum bir filmi sevmediginizi söylerken nesini sevmediginizi de ilave edin ki tartisalim o konuyu duzgunce.

Biraz sert konusmus oldugum icin özur dilerim...
 
valla hepsini izlemek zorunda kaldık. belki nehirle ilgili birşeyler olur.diye.. evet sıkıcıydı.. benim için acayip sıkıldık biz rubS ile.... valla kim kimi nereye attı bilmiyorum tek aklımda kalan filmden çocuklar top oynuyordu top kaçıyordu sonra bişeyler oluyordu bunlar büyüyordu biri ölüyordu cinayet alan garip bir filmdi :D ehehh beğenmedim ben .. yok ağır konuşmadın yani bana ağır gelmedi en azındançünkü sevdğin filmi korudun beğendiğin filmi... ama biz SIKILDık var mı ötesi yafs :D ?:)
 
Ufak tefek yanlışlar olsada genel olarak liste dogru gibi BENCE.Ama kelebek etkisi de kötü değil be abi.:) (selçuk ben yeniden açtım,mesajlarım silindi,doğal olarak.by)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst