Demo Kayıtlar Ve Teknik Yorumlar

Selam
Muziktek ailesi beni hatırlayacaktır,

Yolculuğun Kanıtları, orada da paylaşmıştım, burada da dinleteyim:

http://students.sabanciuniv.edu/~tolga/muzik/indextr.php

film, oyun, dizi, reklam müziği konusunda tekliflere açığım.
Sony music canada ve sony music warner'a gönderdim. bunun dışında morr'a da göndereceğim (berlin) . niye kanada derseniz teknik sebebi yok, rüyamda gördüm :)

dilerim beğenirsiniz.

teknoloji: edirol orchestral + fl studio.

Tolga
 
Benimde hoşuma gitti :D


Özelliklede Piyano.Gitarlarda birazdaha derinlik olabilirdi çok kuru yavan bir ses algıladım ben.Ama Genel olarak hoşuma gitti..


Kolay gelsin...
 
**arkadaşlar "kısadevre"de cazgır cazgır distortionla çaldığımız şarkıların pilot kayıtlarını bir sitede toplamaya karar veren ben ,karar aşamasıyla yetinmeyip purevolume.com a ilk şarkıyı yerleştirmiş bulunmaktayım..dinleyin ve üşenmiyorsanız yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..

www.purevolume.com/tanselus/music
 
yjmjb, tonu çok güzel tutturmuşsun. Hakimiyetin de ortada. Kayıt berbat tabi(kasa sesi, kapı sesi), midiyi verip mikrofondan toptan kaydetmişsin sanırım. O yüzden ciddi bir kayıt olarak yorumlamayacağım. Gitarın tonunu çok güzel tutturduğunu söylemek istiyorum sadece.
 
yok abi, adam, malmsteenin evinde doldurduğu eski demo kasetleri ele geçirmiş, burda bize yutturmaya çalışıyo ,

ton dehşet, çok temiz çalıyosun, pena olayını da oturtmuşsun maşallah, ilk koyduğun kaydı zaten şarkı listeme attım artık bunu da atarım listeye :)

yalnız hoca şu ilk kaydın tabını bi tam olarak eksiksiz döküp bana yollarmısın
 
yjmjb helal olsun şahane geliştirmişsin kendini, piyasadaki çoğu gitaristten iyi çalıyosun niye ortalarda değilsin anlamadım ama tek söylenecek şey çok iyi olduğun
tekrar helal olsun.
 
Yurt dışında bir grup projesi için sürekli kayıtlarla uğraşıyorum o yüzden yorumlarınıza cevap yazamıyorum.Herkese yorumları için teşekkürler.KaRaBaSH Türkiye'de ortalarda olmayan o kadar iyi müzisyenler var ki ortaya çıkmamak kimsenin seçimi değil.Orta dediğimiz yer başkalarınca doldurulmuş zaten bizim gibilerin ortaya çıkması otomatikman engellenmiş oluyor.Bende şansımı yurt dışında denemek istiyorum en azından imkanlar daha iyi.Neyse bu konuyu uzatmayım daha fazla.

Bu arada http://www.soundclick.com/bands/0/yjmjbmusic.htm sitesine confused adlı şarkımı upload ettim.Kayıtlarını uzun zaman önce yaptığımız için tam olarak neler kullandığımızı hatırlamıyorum.Gitar Ibanez RG550 olması lazım.Boss BR serisinden bir kayıt aleti kullandık.Diğer kullandığımız aletleri hatırlamıyorum ne yazsam yalan olur.
 
sevgili yjmjb , enstrüman hakimiyetin ve yeteneğin ortada. çok fazla çalışmış olduğun ve bunun meyvelerini topladığını düşünüyorum açıkcası. yanlız şarkılardaki ya da sanırsam kayıtlardaki demeliyim , eksiklik ( tabiki bana göre ) biraz fazla tekdüze kalmış gibi , tabiki birçok farklı teknik ve armoni kullanmışsın ama hepsi çok bir arada sanki. biraz yorucu , birbirine benzer. farklı tarzları birleştirsen ve bu hakimiyetini çeşitlendirsen inanılmaz şeyler koyabilirsin ortaya bence. yolun açık olsun arkadaşım. seni dinlemek çok zevkli olacak. eyw.
 
Selam arkadaşlar benim bir problemim var bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayar da kullanabileceğim bir amfi veya prosesör programı bilyorsanız bana söylermisiniz?
 
talhasayar tavsiyelerini dikkate alacağım.aslında bahsettiğin tarz çalışmalarım var onları daha sonra yollayacağım.

son çalışmam fazlaca malmsteen kokan bir parça, ismi quarrel, bundan sonra uzunca bir süre neoclassical parça upload etmeyi düşünmüyorum.çalması kulağa biraz kolay geliyor ama aslında zor sayılır.çünkü sürekli parmak pozisyonu değiştirmek gerekiyor.vaktim olursa tablarını yazıp atmaya çalışırım ama çok yoğunum.

johnson j-station ve ibanez rg550 kullandım.


şimdilik herkese iyi çalışmalar.

http://www.soundclick.com/bands/0/yjmjbmusic.htm
 
merhaba. öcelikle belirteyim. şu an hiper amatör kayıtlar yapıyorum evde. bu kayıdı yollamamın sebebi genel olarak mixleme konusunda-çok iyi olanaklarla olmasada- nasıl olduğum işten anlayan birilerine sormak istemem. kayıdı onboard ses kartıyla, 3milynluk mikrofon, 15wattlık gitar amfisiyle ve vasat altı gitarlarla yaptım. telleri bile kaşar olmuştu. merak ettiğim genel olarak şarkı mixi, masteringi hangisi neyse bilmioyorum fikriniz sormak istemem. durumu göz önüne alıp yorum yaparsanız çok sevinirim.

http://www.punkerland.com/upload/dosyalar/mp3/bok128kpbs.mp3

sağ tıkla-save as tekniği var buradada.

şimdiden teşekkür ederim.
 
Geri
Üst