piiz

slmlar, nss daki ilk faworim sizdiniz, hadi denizim adlı şarkınızı gece gündüz dinliorum desem yeridir! :) daha sonra paranoyanın da yarışmaya katılması we üstüne bir de kor grubununun şarkısını dinlememle, faworilerim çorbaya dönmüş olsa da, şarkınızın çok ii olduu deişmez bi gerçek bence.. başarılar diliorum..
 
piiz`e istanbuldan selamlar...

babalar istanbul`dan sizlere kocaman selamlarımla birlikte basarilar diliyorum nss`da kolay gele...ağıtı ezberledim...
isyanım var bilirim feleğin tekerinden geçtim aynı güce aynı yürek yetmiyor öğrendimmm.... :D
 
Selam arkadaşlar;
Öncelikle tebrikler, çok etkileyici bir melodi ve giriş yapmışsınız, insanın diline dolanıveriyor şarkı...
Ellerinize sağlık!

NSS te bolcana başarılar!

;)
 
yorumlar için çok saolun arkadaşlar.caarıcım senin de yolun açık olsun herşey için saolun tekrar tekrar.''nükleer başlıklı kız'' besteniz süper.yolunuz açık olsun.
 
ne diim nokiasupersond da en sevdiim sarki hadi denzim paso dinliyorum daa ne olsun siz cok sevdim basarilar ;))
 
Kötü bir anlamda eleştiri falan için değildi ya...Katatonia'nın Brave Murder Day albümüne bayılırım taparım...Şarkınız çok hoş ve ordaki bi şarkının melodisine benziyo gitar melodisi ve ritm gidişatı...Tabi gözümde daha bir güzelleşti böylece :)=
Zaten sevgili Yeni Harman elemanları da sizden bahsetmişlerdi falan...

Balarılar kocaman kocaman ve görüşmek üzereee Eskişehir'de...

...Sevgiler&Saygılar...
 
kliple ilgili bişiler

klip konusunu bi de burda gündeme getiricem. o klipte bi problem var. seste mi, ses görüntü uyumunda mı bilemiyorum. belki de unplugged görünümünde başlayıp sonra öle devam etmediği için insana garip geliyodur. ama ben piizi pek çok dinlemiş biri olarak, onların performansını yansıtmada yetersiz olduğunu düşünüyorum. yani grubun dışarıdan dikkat çekmesi için belki daha da iyi şeyler yapılabilr. mesela ogün şanlısoy'un muydu o "aşka dair ne var ne yoksa.. bıy bıy" onu da çok güzel çalıyosunuz, hem daha hareketli. belki o tür bi coverla da çıkış yapılabilir. siz çekin, ben herkese yollarım. zaten öbür klibi de baya bi daattım etrafa. tüm grup üyelerine sevgi saygı. 8)
 
Slm çocuklar ya,görüşmeyeli baya ilerlemişsiniz,çok sevindim ama daha yapacağınız daha çok güzel şeyler olduğunu düşünüyorum.Ben bu şarkıları önceden dinlemiştim ve o zamanda hayran kalmıştım... hep böyle gider inşallah.Sizi yine dinlemek isterdim, biraz eskişehirden dışarı çıkın, açılın artık... (ankara olabilir mesela :) )
Hepinizi öpüyorum, herkese selamlar..
........betül ( ankara ).......
 
Geri
Üst