Rind

Grup ismi ile tekrar muhabbet olmasın ve ya merak edenler ögrensin diye anlamını aşşagıya copyledim...

Rind: Kalender olarak da bilinir, tasavvufta dunya ile ilgisini keserek Tanri'ya farkli bir sekilde yonelmis dervis. Rind, tasavvufun bicimsel kurallarini bir yana birakmis, Tanri'ya ask, sevgi ve cezbe ile ulasmayi hedeflemis, amac edinmistir. Dunyaya ve dis gorunuse hic onem vermeyen rindler halkin gozunde serseri bir kisiligi temsil ederler. Tasavvuf edebiyatinda rindlik ask, gonul adamligi, ic dolulugu, aldirmazlik, kayitsizlik, parayi asagilama, makam ve mevkileri kucuk gorme, pejmurdelik, guzel olana gonul baglama, yasamdan zevk alma, hep neseli olma gibi ogelerle yansitilir..
 
sosyal yaşantınızda grupça sokakta bir arada yürüdüğünüzü görmedim valla, hatta ödül töreni öncesi sahneye gelmeden, ama acaip grup ruhu var sizde , çok grup kelimesi kullandım yanlış anlaşılacak çök çök çök :)
 
Rind siz bir konserler serisi düşünülemezzzzzzzzz

Gençler içtik yedik bağırdık tepindik eylendik, fevkalade bi 4 gün geçirdik hepsi bizim için çok değerli anlardı

Aslanlar gibi gittiniz aslanlar gibi çaldınız aslanlar gibide 2.liği getirdiniz Ankaraya ;) elinize yüreğinize sağlık

Kardeşlerimizi tebrik ediyor beraber yaşadığımız, paylaştığımız her güzel an için ayrıca teşekkür ediyoruz
 






Erto geri kalanına da bi şekil düşüncem, herkesin olduğu fotoları toplayıp rarlayıp parça parça rapid'e falan atarım en kötü..
Rind grubuna kocaman tebrikler 2. lik için.. ve çok teşekkürler bu mükemmel 4 günün parçası oldukları için.. fotoğraflar herşeyi anlatıyo zaten :) nası sığdık lan biz bi kompartımana o kadar adam
 
Tebrikler efendim.
Hala anlamıyorum, böyle izbe adamların olduğu bir gruptan "oyun" gibi hissiyatlı, gerçekten güzel olan bir parça nasıl çıkıyor :)
Çok güzel zaman geçirdik, ne yapsak ne etsek bir daha nasıl yapsak diye onu düşünüyorum. Çağatay'a binbir gaza getirmesi, Deprem'e forumları, Ertuğrul'a basılması (Eee, şeyy, karşı oda?) ve Can'a takım elbisesi için çok teşekkürler. Ben çok üzülüyorum bu çocuklara.

Son olarak Deprem, bu sözüm sana!
Elinde hediye çeki ile gezen adama ne denebilir ki :) Deprem ben sözümü yerine getirdim, ver o hediye çekini bana artık. Birde karambole getirip, analoglarıma çöktün, daha ne diyim ben, daha ne diyim.

Çök!
 
Geri
Üst