Barkod

afferim abi size büyük işler yapıyosunuz..ben gelemiyorum ama size konserde başarılar..yazın değirmendere de fest düzenlicez buyrun gelin...amfi de hemde...
 
tebrik tebrik tebrik... volkancım o sesin senden nasıl çıktığını halen anlamış değilim.. ama güzel bi ses çıkıyor.. barkod grubundaki diğer elemanları da çok tebrik ediyorum, hepsi de iyi çaldı..
bi dahaki konserin haberini bekliyorum..
 
ha bu arada hazır bu günden bahstmişken josef k. yı da kutluyorum.. ilk konserleriymiş, hayırlı olsun diyorum... inşallah devamı da gelir...
 
bugün ilk defa dinledim barkod u..hardcore la aram pek iyi olmamasına ramen baya başarılı bi grupsunuz..çok beğendim..hatta dayanamayıp volkan a da söyledim(adını az önce öğrendim)başka konserlerde de görüşmek üzere..başarılar..
 
volkan bi gün şarkı söylerken bademcik elinde kalcak....yav o ses senden nasıl çıkıo anlayamadım.....bugün konserde iyiydiniz eyvallah...
 
chi demiş ki:
barcode diye bir ny hardcore grubu vardı yanlış hatırlamıyorsam..
kolay gelsin.

Biz grubu ilk kurduğumuzda böyle bir gruptan haberimiz yoktu.Ama çıkabileceğinide tahmin ediyorduk. Bu ismi taşıyabileceğimizi düşündük. Duyduğuma göre İstanbul ve İzmirde de Barkod isminde gruplar varmış. Şimdilik yapacak birşey yok gelecekte bu ismi kimin hakettiği de görülecektir. Ama uyarın için de teşekkür ederim.

Gelelim konsere....
Ufak tefek aksaklıklar haricinde iyi bir konserdi gelen-gelmeyen, gelipte destekleyen-desteklemeyen herkese teşekkürler. İyi tepkiler aldık çok sağolun.

Buarada Deprem'in vokali Göktuğ'a herşey için tüm çabası için teşekkürler.
 
Kayıtlar bitti. Ufak rötüşlar hariç herşey tamam. Herşey mükemmel olmasada bu iki parçalık kayıt bizi oldukça tatmin etti dinleyenlerden de iyi tepkiler aldık. Tam bitmiş halini isteyen herkese ulaştırmaya çalışacağız.

Öfkenin sesi gün geçtikçe yükseliyor!
 
Geri
Üst