Robin Williams

Hakkında çok az şey biliyorum ama bilenlerle konuşmak isterim.Ayrıca What derams may come filmini izlemediyseniz izleyin yada izlemeyin ben yine ağlicam galiba :cry:
 
Benim herzaman için en beğendiğim aktördür kendisi herzaman kendisi ile tanışmak istemişimdir ne biliyim ekranda yüzünü görmek bile bana pozitif enerji veriyor genelde komedi filmlerinde o şirin şeker baba rolleri çok yakışıyor ama aynız amanda romantik filmlerde aşığı ya da gerilim fimlerinde bir katilide çok iyi canlandırdığını gösterdi ;)
 
bi arkadaş 'dikkat et tüm filmlerinde ezik' dedi..
şöle bi inceledim hakkaten benim izlediğim tüm filmlerinde hep mahçup,sevecen,biraz problemleri olan ama hep polianna bi adam..abartısız hepsi öyle..ha bu kötü mü? yo diil ama farklı tiplerde görmek isterim..şirinlikten sıyrılmalı..lakin çok ii bi oyuncu süper..özellikle one hour photo'da şahaneydi..insomnia keza öle..can dostum'da..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
David Duchovny yada dunchovy(fox mulder) yazdığı ve yöneteceğei üstüne üstlük oynayacağı filmde Robin Williams da yer alcakmış.
 
Bende ondan bahsediyordum hep sevimli pozitif ya da sizin deyiminizle "ezik" :? insan olarak çıkıyor aha doğrusu yapımcılar tarafından böyle isteniyor benim bir şikayetim yo çünkü yüzü en çok bunun için elverişli ama öteki rollerdede gayet başarılı olduğu bir gerçek nasıl patch adams da sevimlilik abidesi bir baba olduysa insomniada da bir katili gayet başarılı canlandırmıştı ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Geçen belgesel vardı trt2de filmlerinin bir türlü oskar alamamasını anlatıyordu.Adama bildiğim kadarıyla sadece dadılı bir film vardı onda Oskar vermişler.Kötü değildi ama daha ne filmleri vardı, en iyi makyaj oskarı vermişler dalga geçer gibi.Yazık hakarettir adamın oyunculuğuna.

*Edit.
 
küçük kuzenimle bir filmini izliyoruz(hangisi olduğunu hatırlamıyorum)bana dönüp'hilal abla burda hangisi robin williams'dedi...ben de gösterdim.ahanda bu diye...'ama o çok şişko,ben başka resmini gördüm orda daha zayıf dedi'. meğersem robie williams la karıştırmış:)
 
patch adams,good morning vietnam,can dostum,ölü ozanlar derneği..aklıma gelen sevdiğim filmleri bunlar..aslında bunun yanında bir robotu ve de beden gelişimi epey hızlı olan bir karakteri canlandırdığı filmleri gibi daha çok çocuklara yönelik filmlerini de keyifle izleyebilirim..
 
Bu adamı hiç sevmiyorum. Sürekli gülümseyen, gözleri parlayan, iyimser ezik adam imajını sevmiyorum. Oyunculuğu hakkında yorum yapmak istemiyorum ama adamın bu özelliği bana itici geliyor.
 
Ya bayılıyorum bu adama.GoldenGlobe izleyen varsa bilir.Nasıl acıdım ya.Sanki ordaki herkes nefret ediyomuş gib geldi bana.Zoraki vermişler gibi ödülü.Yinede o kadar sahnede kaldı ne kadar uzattıysada yine güldürdü.Bence ezik olarakda görmeyin adamı rolünü yapıyo ve genelde rlleri böyle.Umarım yeni filmler çeker.
 
Oyunculuğunu takdir ettiğim, duygusallığı yüzündeki her kemiğe yedirebilen izlediğim hemen her filminde gözlerimi dolduran ve filmlerinin sosyal içerikli mesajlarla donatıldığına dikkat çekmek istediğim sanatçı kişi....

(Bkz:"Ölü Ozanlar Derneği")
"Patch Adams"
"Can Dostum"
 
Geri
Üst