ForePlay (Rock) - Ankara

uric demiş ki:
yarın aksam diplomatic yokmus saat gece 12 itibariylen foreplay gölgede sahne alacakmıs duyrulur ben de bu gece duydum

Dostum sağol yaaa... valla bu akşam en çok ben eğlenicem galiba... Cadı Tahtası , arkadadan ForePlay .... tadından yenmez valla
 
Uzun zamandır geçirdiğim en güzel Cumartesi akşamını geçirdim. Saat 4'dü ve biz hala dans ediyorduk.

Performans ve show harikaydı. Bass!ın sesi az geliyor çığlıklarıma inat bu haftalık 2 bass ile sahneye çıktılar...

Koray ve Özkan gecenin yıldızlarıydı. :dans

Gerçekten baştan sona tempoları ve sıcaklıklarıyla harika bir gece geçirttiler...

Elinize, dilinize, yüreğinize sağlık... :tap:
 
özkan iyidir!dinlemek nasip olmadı ama inanıyorum ki insanları parça aralarında konuşarak baymak yerine aralıksız müzik yaparak onları eğlendiren bir grup foreplay!!!
 
kesinlikle....

Evet sahnede geyikde yapıyolar, dinleyenlerlede muhabbet ediyorlar ama asla bu müzik yerine muhabbet showuna çevirmiyor sahneyi...

Kesinlikle çok sıcaklar, pozitifler ve enerjikler...
 
Hoplat bizi Foreplay:p şimdi bu grup böyle yakışıklı , sonra böyle karizma bide bide manyak müzisyenlere sahip(bknz. Özkan bey, Alper bey) yerrim onları ben yerim:)
 
1 defa dinleme şansı buldum ForePLAY'i.Bence kendi tarzlarında Ankara'nın en iyi gruplarından.Grup elemanlarının hepsini tanıyorum.Hepsi kaliteli insanlardır.Ayrıca SOUND dediğimiz ve Ankara'da bar ortamında 2-3 grup haricinde pekte önem verilmeyen şeye çok dikkat eden bir grup.
 
merhaba arkadaşlar... herkese çok teşekkür ederiz, yazdığınız olumlu veya olumsuz eleştiriler için... bu arada artık biz cuma günleri saat 12'de OverALL da çalmaya başladık... çok rahat ve zevkli bi yer, herkesi bekliyoruz.. tabii bide perşembeleri gölgedeyiz..

_saygılar_
 
oooooooooooooo

gruptan birilerini burada görmek ne küssell :)

Bu akşam foreplay gecesi ... Gerçş ben bu akşam yokum ama :(

Ya C.tesi günü için diplomatic gene yokmuş heralde ... siz çıkacakmışsınız varmı aslı astarı ???
 
diplomatic bundan sonra cumartesileri istanbul Vox`ta caliyo diye duymustum.. ama emin degilim.. bilgilerinize Limon.. 8)

hmm.. foreplay overall`da dokturuyo.. mekan da grup da birbirine yakismis, ne diyim? ;)
 
sevgili freddie_mercury... msjına saygı duyarak bişeyi daha belirtmek istiorum...lets get it started şarkısında eses konunun şarkının sözünü söylemek değilde şımarmak olduğunu anlayamamış olmana ŞAŞIRMADIM... beni yine yanıltmadın... olsun ama... biz yinede seni çok sevioruz! ..en azından grubumuzun yarısı!!!!!
 
ForePlay demiş ki:
sevgili freddie_mercury... msjına saygı duyarak bişeyi daha belirtmek istiorum...lets get it started şarkısında eses konunun şarkının sözünü söylemek değilde şımarmak olduğunu anlayamamış olmana ŞAŞIRMADIM... beni yine yanıltmadın... olsun ama... biz yinede seni çok sevioruz! ..en azından grubumuzun yarısı!!!!!

sevgili alpella.. (ben freddie) mesajima ne kadar saygi duydugun ve elestiriye ne kadar acik oldugun BELLI.. sen de beni yaniltmadin.. olsun ama.. ben de sizi, yine de cok seviyorum.. en azindan grubunuzun 1/4`ini.. (sozum meclisten disari!!!!!)
 
Koray sen nasıl peygamber gönüllü bi adamsın ya..Yeryüzünde sevmediğin birisi yokmu senin :)

Tabii bu işin şakası, koray kadar pozitif enerji yayan insan pek dünya üzerinde kalmadı, onun kıymetini bilmek lasım.. sevip koruyalım.. hehehehe :)

2 haftadır dinleyemiyorum arkadaşları...umarım bu açığı bu perşembe kapatırız...

Sevgiler...
 
Geri
Üst