ForePlay (Rock) - Ankara

Cuma akşamı herşey çok güzeldi tebrikler...

geç geldik die lovesongu 2.kez çalmadınız ya alacağınız olsun.. :) bundan sonra yoklamaya erken gelces...

sevgiler...
 
cuma ve c.tesi kısada olsa grubu dinleme fırsatın oldu... bi keren şunu kesinlikle belirtmeliyimki çok eğleniyoruz...

fekat c.tesi günü bass ın sesi pek gelmşyordu, bunun sebinşn Özkan dan çok ses sisteminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. bunun dışında her şey güzeldi...

Alperin gitar soloları ve lovesong için teşekkürler..
 
:) merciiii

bu akşam ben gelmeden "lovesong" u çalmayın... saat 11:30 da ordayıs şekerler...

Bu akşam FOREPLAY gecesiiiiiiiiiiiiiii :D
 
ay valla bi eğlendik akşam o kadar olur... hoppidi hppidi..

Çok keyifliydi yarın akşam gece yaerısı önce bi doz cadı tahtası alındıktan sonra üzerine bir doz foreplay alınacak...

Bu arada dün bassın sesi bi yüksekti bi güzel oldu sormayın gitsin...bi ara gene 2 bassla sahneye çıkında kulaklarımız şenlensin... (2.bass ile ilgili gerekli baskılar muhatap taraflara yapılacaktır :) )

Görüşmek üzere....
 
Arkadaşlar....

Bu akşam Foreplay saat 08:30-23:30 arası gölgede, 00:00-03:30 arasıda garage da olacak...

Vatana millete hayırlı olsun...

Sevgiler....
 
Arkadaşlar ben foreplay in solisti Kıvanç.Siteyi yeni keşfettiğim için üzgünüm.Beni Wattz Up dan tanırdınız ama galiba Foreplay le daha çok tanınmaya başladım.Kimya galiba.Eleştiriler çok güzel her zaman açığız.Şarkı isteği öneri ne varsa yazın.Hep takip edicem bundan sonra.Müzisyenler gece hayatının ne kadar zor olduğunu biliyolar diğer arkadaşlar eleştri yaparken bizlerin de insan olduğunu dertlerimiz üzüntülerimiz duygusallıklarımız olabileceğini lütfen unutmasıHer zaman severek yaptığımız ve yapacağımız bu işde güzel eleştirileri cebimize kötüleri de düzeltmek için önümüze alıp yürüycez.
Sevgiler Saygılar hepinizeee...
Müzik bizimle olsun!!!!
LOVE YOU!!![/b][/i]
 
Kıvanç hoşgeldin önce.... Valla bilseydim özkan la alpere söyledim sanda söylerdim :)

Herşeyden önce yeni bir grup olmasına rağmen enerjisi ile bence ışıl ışıl bir grup foreplay...

Ama sanırım daha öncede söyledim burada.... Acilen yapılması gereken bir repertuar değişikliği var..ben senin ne kadar geniş bir repertuarın olduğunu az çok biliyor ve tahmin ediyorum....(wattz up dönemlerindende takip ettiğim için... )

Ama bu zenginliğin çok acil repertuara yansıması gerekiyor... Grup elemanlarının yetenekleri ve deneyimlerinle bunun çok zaman alacağını sanmıyorum..

En son 8 ay önce Wattz Up a gittiğimde bir çok ortak şarkı olduğunu farkedip üzülmüştüm açıkçası...

Bunu halledip birass da bassın sesini daha net duyarsak bence herşey çok daha güzel olacak... zira 3 ayrı ve önemli mekanda çıkan bir kaç gruptan birisiniz bu önemli bir detay bence...

Sevgiler...
 
grup elemanlarının ortalamanın üstünde olması ki özellikle davulcunun yeteneği grup için artı. grup da gün geçtikçe daha çok oturuyor, ancak watzupla nerdeyse tamamen aynı şarkılar olması pek hoş değil. zaten önüne gelen her grup yılardır aynı şarkıları çalıyor, bu durum da insanları sıkmaya başladı, çalınmayan yeni şarkılar lütfen. başarılar.
 
Kıvanç çığım hoşgeldin aramıza artık buralada senide görelim bol bol!!!! Ve bide yazdıkların çok güzel şeyler bende wattz up ın ve cadı tahtasının basçısı olarak kıvança sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum!!!
 
Dün ilk kez dinledim. "Arkadaş kurbanı mı olacağım acaba?" derken çok başarılı bir çalışmayla karşılaştım doğrusu -ki her grubu bu kadar kolay beğenmem ilk seferde. Bazı yorumlar içinse birkaç performans sonrasını bekleyeceğim sanırım zira hata yapmış olmak istemem. Belki de bana denk gelmiştir bu sefer, değil mi? Yargısız infaz olmasın.
Bu arada Kıvanç'ın Wattz Up dönemine de az-çok -Manhattan'ın geri saflarından da olsa- tanıklık etmiş biri olarak çok daha iyisini yapabileceğine inancım tam. Özellikle -en azından pekçok soliste kıyasla-İngilizce biliyor olmasının avantajını çok iyi kullanıyor, bunu söyleyebilirim. Ama buna o kadar da güvenmemeli belki de:) Yalnız repertuarın Wattz Up'a benzerliği konusunda ben de aynı fikirde sayılırım. Yine de yenilik yapmanın zorluklarının da farkındayım. Neyse uzatmayayım. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık:)
Bravo Alper, bravo Özkan by the way...:)
 
Diğer elemanlar alınmasın ama Kıvanç ın dahil olduğu bi grubun başarısız olması bence imkansız acayip bi enerjisi var ve bunu seyirciye yansıtmayı çok iyi beceriyor sesi ve yorumuna da diyecek bi şey bulamıyorum hatta bazen detone olmak bile yakışıyor ona ki haftada 4 gece program yapmak herkesin harcı diildir son olarak Foreplayi dikkatli takip edenler hemen her hafta yeni bi parça duyuyolardır kısa zamanda çok iyi işler başardıklarına inanıyorum
yolunuz açık olsun arkadaşlar!
 
Geri
Üst