ForePlay (Rock) - Ankara

submarinesolo demiş ki:
bikaç haftalığına salıları manhattandayız,çarşamba if,perşembe gölge ve cumaları overall,ilgilenenlere yine duyuru.
vaaaaaaaaaaaay :)

tebrik ederim ankaranın en seçkin mekanlarını ele geçirmişsiniz...

bu akşam görüşmek üzere....
 
yalnız bu submarine solo ne demek ya?? bunun nuri alçoloji bedesten kermesiyle bi alakası varmı? kuala lumpir ne demek? yaw forumu bunlarla meşgul etmek istemem ama bu sorulara yanıt verebilecek tek insan submarine solo!! ve ancak hırsız şarkısıyla durdurulabilir!!!!!!!
 
...bi rivayete göre bi zamanlar dünyada üç tane önemli bisküvi markası varmış,bunlaradan 'genç çuval' ve 'dünya taburesi' her yerde satılıyormuş fakat 'puding güvenliği' markalı bisküvi ise önemli olmasına rağmen hiçbiyerde bulunamıyomuş.
 
ne?puding güvenliği mi?benim bildiğim kadarıyla bu bisküvi dünyadan 765 kaplumbağa IQsu uzaklıkta biyerlerde yörüngeye oturtulmuş ve ancak uzaya giden astronotların dokunabilmesine izin varmış!! bu konu hakkında konuşmak bile puding güvenliğini tehlikeye atabilir!!
 
Maliye Bakanlığı müfettişlerince çıkarılabilecek bir izinle hem puding güvenliği'ne hem de Galileo'nun orta parmağına dokunulabilir ancak yanınızda yarı-iletken yedizma hücresi bulundurmanız şartıyla...diye biliyorum ben :!: :?: :!:
 
yaw adamlr yasaklamışlar 7 yüce taklidi yapmayı? abi ben yaşayamam 7 cüceler omadan!! ancak panzehir özetlemesiyle kendime gelebilirim!! domuzullah atasözleri klibi de yayına girmek üzere ona göre hazırlık yapın!!
 
Arkadaşlar, selamlar..
Önce bir sorum var;
Ne kadar yıldır müzikle uğraşıyorsunuz?
Hemen izlenimlerimi belirtiyorum;
1.Her şarkının ortasına kadar ne çaldığınızı anlamıyorum, sonlara doğru "hıı buymuş diyorum.." Bu kadar katletmeyin bence..
2.Şarkıların nakaratını, şarkı başlamadan evvel konuşur gibi söylemeniz açıkçası antipatik.. (Aslında bi bakıma da faydalı, çünkü böylece ne çaldığınızı şarkının ortasına gelmeden anlıyorum..)
Kendinizi daha çok geliştirmenizi bekliyoruz..
Saygılar..
 
1.si çaldıkları coverlar zaten yapılmış olan coverlar... ayrıca şarkıları hemen hemen orjinai gibi çalıyolar.. (lovesong, seven natio army, hella good, hush, cant take my eyes of you, I will survive,numb, aşk sevgiden beter, ağlama değmez hayat, bir derdim var...bunlar aklıma gelen şarkılar)
2.si 1 yıl oldu sanrım, ama şimdiye kadar katlettikleri bir şarkı dinlemedim.kaldıki en son cuma akşamı overall da dinledim.

ha şu var, bazı şakıları sahne akışı içinde doğaçlama değiştiriyorlar ama bu buna cover yapmak denmez.

foreplay olarak 1 yada 1,5 yıllık birr grup ama birey olarak hepsi çok uzun zamandır müzikle uğraşırlar.Bunuda bilgi istemişsin ben söylemiş olayım.
 
yaw şimdi bu grubu eleeştirebilirsin de kaç yıldır müzikle ilgilendiklerini soruyosan sen bayaa yenisin demektir çünkü bütün elemanları önceki projelerinden tanıyorum yaklaşık bi 5-6 senedir!! coverlar konusundaki yorumunsa tam bi zevk-renk klişesi!!
 
Geri
Üst