Fuzz Karakterli Overdrive Pedalı Arıyorum Önerilerinizi Bekliyorum

Fuzz karakterli overdrive pedalı arıyorum ne biliyim santananınki gibi mesela (bunu yazdım diye bana santana tonlarına ulaşma geyiği yapmasın kimse bu sadece örnekti) önerilerinizi nedenleriyle beraber bekliyorum. Önerilerinizi yaparken bütçeyi çok düşünmenize gerek yok ancak bi overdrive pedalına da 700-800 lira vermek istemem tabi. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Dusuk butce icin direk fuzz alin derim.Lovepedal in 200lbs of tone isimli bir silikon fuzzu mevcuttu.Dusuk butce diyemeyiz ama iyi pedallar icin iyi bir fiyat.Daha yuksek butce icin ise Butler tube driver diyorum.Bias bulunan versiyonu aradiginiz tatta bir pedal.Fiyatsa 470 usd kargo dahil gumruge girerse de 560 usd civari birsey oluyor galiba.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
@strat Bk butler w/bios çok güzel pedal çok hoşuma gitti. Tam olarak aklımdaki buydu diyemem ama yakın sayılır ve özellikleri sadece internetten izlediğim kadarıyla bile oldukça hoşuma gitti bunu bi düşünmem gerekicek:)
@çağlars ehx english muff'n benim almayı düşündüğüm pedaldı zaten j.evermen fuzz pek bana göre değil ama iyi bi fuzz karakterli pedal olduğu belli.
@stigma big muff tam olarak araMAdığım şey diyebilirim :D yinede öneriniz için teşekkür ederim.
 
Merhaba, elimde kullanmadığım bir Keeley FuzzHead var. Almadan önce 4-5 fuzz arasından seçip almıştım. Üstündeki switch yardımıyla hem çok kaliteli bir fuzz hem de dinamik tonları olan bir overdrive pedalı. Benim için en büyük artısı amfimin ağır basan bas karakterine rağmen düşük frekanslardaki definisyonu bozmamış olmasıydı. Detaylı bilgi Robert Keeley nin sitesinde mevcut. Şahsen BB preamp'i son zamanlarda daha çok kullandığım için satışa koydum ama Mesa LSS amfi ile harikalar yaratıyordu. Daha fazla bilgi için temasa geçebilirsin.
 
Geri
Üst