clarissa

nickelodeon dizilerinin en iyilerinden biriydi.
melissa joan hart'in ünlü oldugu dizi ayni zamanda da.
süper severdim bu diziyi.
3 bölümü kesinlikle unutulmazdi benim için;
1 - clarissa'nin bir iç çamasiri dükkanindan yanlislikla jartiyer yürüttügü bölüm.
2 - clarissa'nin annesinin nirvana konserine gitmeye çalistigi bölüm
3 - clarissa'nin annesinin lise askinin bunlari ziyarete geldigi bölüm.


ferguson gerçekten akillardan çikmayacak bir karakterdi.. onu da es geçmemek lazim.
bir de favorim sam vardi.. ah ah... ilk gençlik asklarimdandir kendisi... :roll:
 
Güzel diziydi hakkaten... Ben en çok aile fertlerini vs. bilgisayar oyunu haline getirip oynamasına bayılırdım... Eeee o zamana kadar hiç görmemişiz tabi dizilerde animasyon fln... çok yaratıcı gelirdi küçükken...

Ferguson da Türk sit-com'ları tarafından fena halde araklanmış bir karakter galiba... Havuç koçanı velet andırmıyor değil valla...
Ah ahhh ne günlerdi Pete & Pete ve Clarissa arka arkaya gelirdi hep... tatil zamanları kaçırmazdım hiç :)
 
Başroldeki oyuncu Sabrina dizisindeki kadındı sanırım. Onun oyunculuğunu hiç beğenmiyorum. Diziyi çok az izlediğim için yorum yapamam.
 
Hoş ve daha çok kızlara hitap ettiğini düşündüğüm gençlik dizisi.
Dizinin aklımda bıraktıkları: odadaki timsah!, clarissa'nın küpeleri, güldüğünde dişlerinden birinin eksik oluşu, babasıyla merdivenle odasına cıkan arkadasının bir bölümde yaptıkları dans...
Ayrıca Sabrina'daki haliyle karşılaştırdıgımda "O incecik kız ne hale gelmiş?" sorusunu sormama neden olan karakter.
 
odasına çok özenirdim, kardeşiyle kedi köpek gibi dalaşmasını kardeşimle olan didişmelerimize benzetirdim...sam'in cLarissa'yı ziyaretinde kapı yerine pencereyi kullanması çok hoşuma giderdi... arkadaşlıklarını da çok kıskanırdım farklı cinsten iki iki insanın bu derece iyi bi dost olması iyi bişey olsa gerek! nickelodeon zaten başlı başına eğlenceli bi kanaldı... kablam show vardı prometheus ve bob! ne güseldi... rugrats falan güzel günlerdi, sanki eskiden çocuklar için daha iyi programlar vardı! :roll:
 
ah bee bi aralar nickelodeon vardı. bütün gün televizyonun başından kalkmazdım.. hele clarissa başlayınca dünyadan soyutlanırdım:p çocukluk işte.. ama şimdi olsa gene de izlerim yani...:p
 
ya bzaen o kanaldaki şeyler arasıra jetix diye bir kanal var. kabloluda orda gösteriyor bazen de cnbc-e de... ... ama tabi nickelodeon gibi oLmuyor..
 
Clarissa'yı çok az izledim yani kızlara yönelikti bence ben Amanda Show'u seyrederdim Nickelodeon'da, esprileri çok basitti, çocuklara yönelikti hatta kızlara o da yönelikti diyebilirim ama o show'u tek seyretmemin nedeni "Totally Kyle" diye bir tip vardı, onun o salak halini ne zaman görsem moralim düzelirdi, bir de Kenan ve Kel vardı Nickelodeon'da, Kenan'ında odasına ben hasta olurdum, baştan aşağıya yapıştırma ve poster doluydu, klasik amerikan..
 
çok güzel bi diziydi izlerdim hep. clarissa'nın odasını çok beğeniodum hep öle bi odam olsun isterdim o zamanlar.. dizi hala yayında mı?
 
odası çok güzeldi, sam'le dialogları çok güzeldi, her abuk durumda etrafta beliriveren konuşma baloncukları çok güzeldi, duruma uygun yarattıı bilgisayar oyunları çok güzeldi, annesi ve babasının alakasızlıkları çok güzeldi, ferguson'ın yaptığı uyuzluklar ve clarissa'nın cevapları çok güzeldi, her bölümde taktığı farklı farklı bi sürü küpesi çok güzeldi, kıyafet sendromları ve evdeki çeşitli dekorasyonlar, eşyalar çok güzeldi.. kısacası hep çok güzeldi.. yeniden olsa keşke ;)

ya bi de deminden beri bakınıyodum de farkettim, biz aslında nickelodeon'ı çoook özlemişiz!! :roll: :D
 
Geri
Üst