Yeni Gitar Yapıyorum, Fikirler, Fotoğraflar, Her Şey Içeride

bence nokta çok sade gider.Hiç inlay kullanmamak noktadan iyidir.Nokta inlay benim kafamda fender ile özleşmiş.Fender de kartal şekilli gitarlar üretmiyor ne yazık ki :)

Edit:Gitar san dimas tarzı olsaydı olurdu ama nokta inlay.Gövde daha yırtıcı ve extreme yapısı olacağı için nokta tam olarak bütünlük sağlamaz.Hç inlay olmaması bu yüzden noktadan iyi.
 
Zevkler ve renkler klişesi burada da karşımıza çıkıyor :) Benim bahsettiğim nokta fender noktası değil zaten, 2 adet küçük nokta, biri diğerinden büyük, üst üste. Estetik patlaması.
 
:) dene bakalım belki benim de fikrim değişir.Gitarı görmeden çok önyargılı olabilirim.Ben biraz simetrici olduğum için king v tarzı da tasarım beklerim açıkcası.Bir kanat kısa olunca benim de dengem bozuluyor.Dragon lu filan ismi olabilir. :) Misal Dragon Fire. çok mu ergen işi oldu mu ne? :D
 
Acaba ilk mesajı editlemenin hiç bir yolu yok mu? Moderatörler bu işi yapamaz mı? Yoksa yeni bir konu mu açmalıyım? Bu konu biraz düzensiz ve artık açıldığı günkü amacın dışında. Sizlerin de katkılarınız ve görüşlerinizle marka ismine karar vermiş bulunmaktayım, Epidemic olacak. İlginiz için tekrar çok teşekkür ederiyorum.
 
Geri
Üst