5+ (band)

E

Ertugrul Avci

2009 Yılında Burak Dündar(Davul), Ertuğrul Avcı(Bass Gitar) ve Umut Canlı(Gitar)'nın bestelerinin bir araya getirilmesiyle kurulan grup, ilerleyen zamanlarda, Cansel Temiz (Viyolonsel) ve Volkan Erden(Vokal & Gitar)'in katılımı ile son şeklini almıştır. 5+ bestelerinin yanı sıra güncel şarkıların coverlarıyla repertuvarlarını zenginleştiriyor. 5 ODTÜ'lüden oluşan grup, repertuvarlarındaki parçalar
ı viyolonsel, gitar ve mızıka ezgileriyle harmanlamaktadır. Bir çok bestesi bulunan ve 5 yaşından büyük herkese hitap eden grup, yakın zamanlarda yeni projeleri ile karşınızda olacaktır.

The band was formed by Burak Dundar(Drums), Ertugrul Avci(Bass Guitars) and Umut Canli(Guitars) by composing their own songs in 2009. Then, joining of Volkan Erden(Vocals & Guitars) and Cansel Temiz (Cellos), the band have had the real shape. The band enriches its repertoire with own songs and covers. All the members who are from METU look for blending the songs with melodies of guitar, cello and harmonica. The band which is dedicated to all the people older than 5 age will be with you, having the new projects soon.
 

Dosyalar

  • 5+.jpg
    5+.jpg
    28 KB · Gösterim: 249
Geri
Üst