İbanez JEM/UV

Hangi model Jem favoriniz?


  • Toplam oy veren
    199
O gitarların çoğu şu an Vai ile beraber değiller. Sitesi üzerinde görülebilen tonla gitarın sadece 20-30'u baki. Çoğunu vermiş, dağıtmış, hediye etmiş vs.

abi erkek adam pembe gitar çalar mı yaa

Sakın sakın duymayayım öyle bir şeyi bir daha :) Ben acayip çok severim pembe gitarları. Asım Can'dan Vai'e, Frank Gambale'den Matthias Eklund'a bir çok gitarist kullanır. Ayrıca elektro dediğin siyah olur bana çocukça gelir. Genç metalci heyzeyanları içindekilerde, karizma yapma kompleksindekilerde sık görmüşümdür.
;)
 
Erkek adam pembe gitar çalmaz demek yalnış ama pembe gitarın da her erkeğe gitmeyeceği aşikar..

Tamam Vai ye yakışıyor olabilir de , Zakk Wylde ı veya Kerry King i pembe bir jem le yada Jem77FP ile düşünsenize.. :LOL: :LOL: :LOL:

Alın size hayal kurmanıza yardım edecek bir kaç resim.. :D

77fp92.jpg


777sp_gc.jpg


normal_IndianapolisZakk_9898%7E0.jpg


normal_ChicagoZakk_9447%7E0.jpg
 
No3InGMajor demiş ki:
duncan demiş ki:
Resim koymayı anlatabilir misiniz bana? Elimdeki fotoğrafları paylaşmak istiyorum...

http://imageshack.us/'a gir,gözat'a tıkla,göndermek istediğin resmin üzerine iki kez ve son olarak host it'e tıkla.Açılan sayfada Thumbnail for forums (1) kısmına bir kez tıklayıp kopyala sonra da mesajı yazdığın kısma yapıştır.Böylelikle resim otomatik olarak boyutlanacaktır.Yani şöyle;


Aynı işlemi Thumbnail for forums (2) kısmında uygularsan resim link olrak çıkar,şöyle;
[img=http://img478.imageshack.us/img478/2339/palettadna0xh.th.jpg]

Son olarak,Hotlink for forums (1) kısmında uygularsan,resim böyle bildiğin çıkar :D



çok teşekkür ederim...
 
En sağdaki inanılmaz güzelmiş, soldaki ise baya güzelmiş :) (Bir derece küçüğü). İnsanlar neler neler yapıyor ya, bize de böyle bir imkan sunulsa. Gitar galerisi falan mı açsak her türlü modifiye takas falan, bir öncü olur hem (Biz alamadık bari başkaları alsın).
 
Yüzey kaplamasının kırılabildiğini birçok kez okudum. Bu güvenimi sarstı açıkçası. En başta Vai'inki kırılmış. Elbette bu hepsi kırılacak demek değil ama...

Ayrıca temizlik de tam bir işkence halini alabilir. Hele ki ellerin terliyorsa :)
 
utku_death demiş ki:
Arkadaşlar, RG1570 gitarımı jem77brmr ile değiştiricem, bilgisi olan varmı bu gitar hakkında, değişik yorumlar alayım biraz :)

Yurt dışındayken deneme fırsatım olmuştu..İlk izlenim olarak o kadar da etkileyici gelmiyor gerçek hayatta. Üzerindeki breed manyetikler de evolutionların sıcaklığı ve versatilliği yok. Üzerindeki yansıtıcı krom kaplama sağlam gözüküyor ama çok çabuk parmak izleri ile kaplanıyor. Yani 2-3 dakikada bir silmeyeceksen pek fazla bir esprisi yok. Onun dışında iyi gitar ama bir 7VWH i çalarkenki hissi alamadım pek. Bunda gitarın biraz da kutudan yeni çıkmış halinde olmasının etkisi vardı tabi. Düzgün bir çekilde ayarlanmış halde ve iyi bir setup ta kullanılsa belki verilen paranın karşılığını verebilir ama kısacası beni ''etkilemedi'' fazla.. :) Belki de fiyatı en çok abartılan model. Ama yine de zevk meselesidir. Denemeden kesinlikle alma derim. Onun yerine özel yapım J-custom ve prestige ler gidiyor Ebay de arada bir daha ucuza . Bir tane altın kaplama gitti geçen ay sanırım. Bu Bad Horsie kadar ilginç bir gitardı.. Ebay i takip etmeni tavsiye ederim.
 
O gitar Steve Vai' ın "Bad Horsie" gitarı ile aynı özelliklere sahip olsa bence de o paraya değerdi. Sustainer vs. Ama bana göre de o gitar için bütçeyi zorlamak gerekiyor ki o kadar zorlanmadan da çok kaliteli bir J-Custom (ki mükemmel eserlerdir) yada Jem7Vwh gibi bir şey de alınabilir.

Dip Not:Ben Breed'leri çok sevdim ya :)
 
aslında breed ler daha versatil olmalı
özelliklerine bakarsak
bende var gayet memnunum breed'lerden
evo ile kıyaslayamam hiç elime almadım evo takılı bir gitar
ama breedler bence her yola gelen manyetikler
 
Geri
Üst