Mehmet Günsur

Bu adamı nasıl gözden kaçırdınız hayret!Valla Mehmet Günsur'un Hamam filminden beri çok severim.Hem tip hem oyunculuğu hem de düşünce biçimi beni etkiler öyle ki cüzdanımda resmi var.Yakında gösterime girecek "Anlat İstanbul"da oynuyor."O şimdi asker"de depremzede rolünü üstlenmişti.5 yıldır İtalya'da yaşıyor.Orada da tanınıp seviliyor.VE maalesef İtalyan bir sevgilisi var. :)Yorumlarınızı alayım..
 
yav ben bu adama nası hastayım..İtalya sevgimdendir bu olay dicem ama oyunculuğunu da es geçemem..dehşet italyanca kouşuyor,olsun o kadar..
ama sanırsam çok daha uzun bir süredir İtalya'da.. 5 yıl olmamalı..
 
ya cok s1g b1 yaz1 olucak adam1n o kadar yeteney1nden we basar1lar1ndan z1yade sadece turk1yen1n deg1l dunyan1n en yak1s1kl1 adam1 oldugunu soylemeden gecemeyeceg1m..kusura bakmay1n ya saat1n gec1lg1ne wer1n
 
ben de ilk hamamda tanımıştım kendisini daha sonra da takip etmeye çalıştım. şimdi var mı bilmiyorum ama bir grubu olduğunu öğrenince de şaşırmış hemen johnny depp'i aklıma getirmiştim.keşke daha fazla görebilsek kendisini...
 
kıskanmayın be adam züper işte :!: ...yeni dizisinin çekimlerinde gördüm adama uzun saç yada kısa saç,sakal yada sinekkaydı herbişe yakışıo yahuuu....tüm dünya kızları ve dizi-film yapımcıları ondan faydalanmalı 8O :p
 
"Fall Down Dead" diye bi filmin fragmanlarında gördüm kendisini.. başrolü bir kadınla paylaşmış..Sanırım vasat (ya da altı) bir hollywood filmi..Ama çok yakışmış ingilizce konuşmak..Zaten izlerken gözlerim faltaşı gibi açıldı.Artık onlar da keşfetmişler bu yakışıklı insanı.Daha güzel filmlerde de oynar umarım.Takipteyiz..
 
fall down dead(dehşet gecesi)
yönetmen:john keeyes
senaryo:roy sallows
oyuncular:dominique swain,mehmet günsür,david carradine,udo kier

''kentte sık sık meydana gelen elektrik kesintileri sırasında korkunç cinayetler işleyen ve kurbanlarını klasik sanatçıların ünlü yapıtlarına benzer sanat eserleri gibi görmesi nedeniyle basının "picasso" adını taktiği katili anlatan filmde,katilin peşine takılan dedktif stefan'ı mehmet günsür canlandırıyor.

Dominique swain bu cinayetlerden birine tanık olan garson olan christie,David carradine garsonun kaçarken sığındığı iş merkezinin güvenlik görevlisi,udo kier isekatil rolünde yer alıyor.
 
dehşet gecesini bize izlettiren yakışıklı aktör:)
film beni pek açmadı ama mehmet günsurun oyunculuğu sayesinde biraz izlenebilir hale geliyo.
dominique swain nam-ı değer lolitamız bence rolüne pek yakışmamış:/ ama karar sizin...
 
Geri
Üst