Orjinal (lisanslı) Cubase 6 Da Crack Plugin..?

A

ahmetroxen

Arkadaşlar selam..
Forumda dolaşırken orjinal cubase 6 da crackli plugin veya crackli VST enstrüman çalışmadığı ile ilgili söylentiler var. Ben yakın zamanda cubase 6 satın alacağım. Bilgisayarımda 16 gb ram var ve artık hakkını vermek istiyorum fakat kullandığım yazılımlar tam bir ram canavarı. Cubase orjinal olmayınca x64 desteklemiyor biliyorsunuz. Dolayısıyla programların hakkını veremiyorum, ram hesabı yapmaktan beste yapamaz oldum. Türkiyede de maaaşşşalllaaahh Cubase fiyatları süper.. Yurt dışında Dolar iken bizde nedense Euro :mad:. 1500 tl cik. Hadi korsana hayır dedik aldık, ki alıcam zaten, orjinal program gibisi var mı, yok.. Fakat eğer ben alacağım o Cubase 6 ile kaçak olan bir-iki programımı -ki onlardan başkası işimi görmüyor- kullanamayacaksam ben bu işi tamamen bırakıyorum çünkü o programlar yine TÜRKİYEDE çok paaahhaalllıııı....!!! Utanmadan söylüyorum, yaptığım işten para kazanıyorum evet, ama bu o programların bir taksidini bile ödemeye yetmez şu an. Forumda Crack yazılımlara tepki gösteren arkadaşlar şimdiden söylüyorum, lütfen tepki vermeyin yapıcı olun, yardım edin, beni mutlu edin. Çaresizim.
Sorduğum soruya bir ayrıntı daha ekleyeyim; Orjinal Cubase 6 ile KONTAKT 4 x64 (Crack) kullanacağım. Kontaktın içindeki programları sormayın, o kadarını söylemeyi uygun bulmadım, sanki şu ana kadarkiler uygunmuş gibi :ıslık:

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
Sevgiler.
 
çok yapıcı olarak reaper kullanmanızı öneririm, crackli hem de, orijinal programa o kadar para vermeye gerek görmüyorum, tabii ben bir ev kullanıcısıyım, profesyonel kullanıcı olsaydım orijinal program kullanırdım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
çok yapıcı olarak reaper kullanmanızı öneririm, crackli hem de, orijinal programa o kadar para vermeye gerek görmüyorum, tabii ben bir ev kullanıcısıyım, profesyonel kullanıcı olsaydım orijinal program kullanırdım.

Çok çok teşekkürler alshain arkadaş :) Sayenizde yeni bir program öğrendim, hiç haberim yoktu böyle bir yazılımdan. Videolarını inceledim, inanılmaz işler yapıyor cubase ten farkı yok. 64 bit olması da ayrı bir güzellik. Eğer midi editlemesi görüldüğü kadar iyiyse bu benim hayatımı kurtarır işte. Tekrar Teşekkürler
 
Geri
Üst