Manyetik Modifiyesi Için Yardıma Ihtiyacım Var

T

trusers

Ibanez RG350M Limited Edition

emg 81-85 set bu gitar içib uygun olur mu bu gitara bu modifiye uygulanabilir mi eğer uygulanamazsa bu manyetiklerin verebileceği kadar sert metal tonları için uygun aktif manyetik modifiyelerinizi bekliyorum manyetik fiyatı emg81 i pekte aşmazsa sevinirim bu işten gerçekten anlayanlardan yardım bekliyorum
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
gmulak ve atalay ilgilendiğinizi için teşekkürler başka yorumlarda bekliyorm
 
emg 81-85'i coil split yapamazsınız. yani ibanezin standart manyetiklerinde manyetikler bölünür, 5 yönlü switch en aşağıdayken köprü manyetiği, bir yukarı pozisyonda köprü bölünüp orta manyetikle birlikte, ortadayken orta manyetik, ortadan bir yukarıda sap bölünüp orta manyetikle, en üstte sap manyetiği şeklinde olur. orta manyetiği söküp 3 yönlü switch kullanmanız gerekir. tavsiyem aktif manyetik yerine yüksek çıkışlı pasif manyetiklere yönelmenizdir, ancak gitarın basswood olması nedeniyle o fiyat aralığında alabileceğiniz çoğu manyetik "likit" tonlar verecektir, bütçenizi biraz daha aşabilirseniz yüksek çıkışlı Bareknuckle modellerini gözden geçirmenizi öneririm, gitarınız bolt on, akçaağaç sap ve ıhlamur gövde, bu durumda seramik Bareknuckle Warpig ile istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz, alacağınız ses organik olur hem :). İlla aktif istiyorum diyorsanız dediğim gibi orta manyetiği iptal edip emg 81-85 kullanabilirsiniz, ancak ben bu durumda da emg 81-60 tavsiye ediyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
orta manyetiği iptal ettiririm zaten clean tonları nerdeyse hiç kullanmıyorum emg 81 85 set olarak bu gitara kullanılabilir mi bunu merak ediyorum sadece
 
evet, dediğim şekilde kullanılabilir, Atalay Bey'in de dediği gibi Blackouts AHB-2 ya da EMG 85 + Blackouts AHB-1 şeklinde de güzel sonuçlar alabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
önerdiğiniz manyetiklerin sapta mı köprüde mi kullanılmasının iyi olduğuna dair bi de notlar düşerseniz süper olur
 
direk alamazsınız, direkt alabilirsiniz. blackouts Ahb-2 set kullanabilirsiniz, sapta EMG 85, köprüde blackouts Ahb-1 de kullanabilirsiniz. EMG 81-85, ya da 81-60 da tercih edebilirsiniz.
 
Geri
Üst