Hırsız var !

bugün gittim.. valla beklediğim kadar güzel değildi..hele ilk bölüm baydı beni ikincisi fena değildi.. gülse birsel aynıydı sanki avrupa yakasındaki gibiydi.. :) haluk bilginer falan çok hoştu genel olarak iiyiydii...

;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
izleyenlerin bişey demesini bekliyorum.. eklemeyi unutmuşum.. gmze özçelik iğrentii. hele o gülüşlerii... öööööö yani...insan bu kadar mı iğrenç güler..
 
evet hemde ne yapmacıklık bir gülüşleri varr ıyh yani...o kızı nasıl oynatmışlarsa.. haluk bilginer ,suna pekuysal gibi sanatçıların yanında... daha kimler var tabi tiyatrocu sinemaya emek vermiş.
ama yakışmamış.. meltem cumbul olsa o rolde daha güzel olurdu bence.. :D izleyin ve onu yerine koyun bakalım sizde benim gibi düşünecek misiniz :)
 
film kesinlikle çok kalitesize benziyor tabi izlemeden yargılamak doğru deil.... . ... amam gamze arçelik le mehmet ali erbil olduğu için... ... bu yargıya çoktan varmış oldum..
 
benimde beklediğim kadar iyi değildi ama "türk işi ekşın" ancak bu kadar olur zaten ilerde çok daha iyi filmler çıkacaktır. haluk bilginer muhteşemdi ya ;)
 
izlemiş bulunuyorum filmi. güzeldi hoştu ama o gamze özçelik yok mu öldürdü beni!!! bi insan bu kadar mı dandik oynayabilir, bu kadar mı yapmacık oynayabilir. hele o gülüşleri yok mu öldürdü beni...
 
hakkaten ne o kadın öle ya öğkk her zamanki gibi iğrençti gamze özçelik...ben gitmeden önce haluk bilginer gülse birsel fln olduu için da bi komik bişi bekliodum ama bundan sonra filme gitmeden önce hiçbişey beklemeden gitmeye karar vermeme neden oldu :D sonuç olarak kötü bi filmdi bence...
 
gamze özçelik varsa olur ;) yani savcının karısı hadi bir nevi güzeldide kalkıp sinemada bunu oynatmışlar.. izle görürsün..
 
şimdi geldim sinemadan ve gayet hoşuma gitti...zaten hep söylüyorum biz gelişmiş, birinci sınıf amerikan filmlerine alıştığımız için türklerinkiler kötü geliyor ama bizim de bir yerden başlamamız lazım...beklediğimden iyi çıktı...dediğim gibi sonuçta bir türk filmi çok süper olamaz.
 
Geri
Üst