Hırsız var !

:twisted: bende bugün izledim filmi harbiden güzel bi filmdi..filmin ilk bölümünde çok sıkıldım hatta kız arkadaşıma istersen gidelim ben sevmedim dedim sonra beni vazgeçirdi..aradan sonra filme heyecan geldi bende verdiğim paraya helal olsun dedim..izlemenizi tavsiye ederim ;)
 
çok kötü..
yani gerçekten çok kötü bi film..
konu var tamam..ama toparlamayı unutmuşlar gülse birsel ve haluk bilginer süpper tamam ama birol ünel nerde?
gamze öküzünü zaten sayamıyorum hala aptal gülüşü kulaklarımda çınlıyo..
neyse sonuçta ban zaman kaybı gibi geldi..tek sebep haluk bilginerdir...

gene de gidilmeli...türk sinemasına destek olunmalı...
 
Hiçte iyi değildi bundan ne anlıyoruz reklamlara bakıp böyle kapitalist oyunlara gelmiyoruz..gercekten cok kotuydu ya tamamen zaman kaybıydı bence..
 
MorHatuN demiş ki:
valla filmden aklımda kalan tekl şey gamzenin iğrenç gülüşleri...
ya morhatun o kadar çok söylemişsin ki odamda posteri n-gage imde wallpaperları olan bu güzide hanımdan beni bile tiskindirdin :p
umarım yolda fln tam gülerken görüp kadına saldırmassın
film içinse bencede iyi türk sinemasından aşırı bişey beklemenin anlamı yok herşey yavaş yavaş 8)
 
kendinde duydun mu o gülüşleri.. belki rol icabıdır ama olamaz ya böyle yapmacık ve iğrenç.. ;Pp valla özür dilerim tiksindirdiğim için...
 
o kadarda abartma MorHatuN sonuçta senaryo öyle yazılmış ve o da rolünü en iyi şekilde yapmak zorunda.. eğer gerçek gülüşleri olsaydı oynadığı dizilerdede öyle gülerdi değil mi? ;)
 
TRaCeY_CHaRLoTTe demiş ki:
FaLLeN_AnGeLs demiş ki:
Belinda demiş ki:
hele en önden izlemek zorunda kalınca daha kötü oldu di mi fallen?
evet çok kötü oluo boyun die bişi kalmıo yoksa sen de mi en önden seyrettin? :p bak sen şu tesadüfe =)
biraz geyiğe sardı ama ben de en önden izledim :LOL:

fallen'cım biliyorum canım senin de en önden izlediğini hatta ikimizinde boynu tutuldu di mi güzelim :p şu en ön olayında nasıl daha rahat izlenebilir bir çözüm lazım. boyunlarımız nolur yoksa. zorunluluktan da olsa herkes bir kere de olsun en önden bir film izlemiştir. boyun ağrılarını ne önler?...
 
valla morhatun dün hababam sınıfı kaçırmışız matineyi sırf senin üstüne basa basa sölemen üzerine bi daha gittim ve dedim ki o kadar irenç gülmüyor hatta yer yer hoşuma bile gitti.Yav gülüş yapmacık o konuda haklısın ama rolünün bir parçası ben o kadar abartı bulmadım sonuç olarak :roll:
Bu arada havuz sahnesi başka bir filmde varmı bilmiyorum ama filme çok uymuş biraz daha eğlence katmış.Ayrıca laz uşakların snact taki zencilerden kalır yanı yanı yoktu.
bir ikide iyi diyalog vardı
ERBİL-ELİNİ SİLER
BİRSEL-BENDE ALABİLİRMİYİM Bİ TANE MENDİL
ERBİL-BUYRUN
mUHABİR-ABİ Bİ TANE BENDE ALABİLİRMİYİM?
ERBİL-S.KTİR LAN :D
Yani araba takip sahnelerinde hızlandırma yerine daha iyi çekseler ve biraz daha para harcasalar türkiyede yapılmış ilkler arasına girebilirdi.(çok mu abarttım ne ;) )
 
senaryo iyi ama gerçekten bayıyor bi sureden sonra.. daha iyi beklerdim ben m.ali ve haluk bilginer gibi kişilerin olduğu bi filmi..
 
Ben daha izlemedim..ama eminim güzeldir...İlkler hep iyi olur...ama iyi olduğu gibi ilk deneyim olduğu için kötüde olabilio :)



Bu arada; MorHatuN izlemeden de yorum yapılabiliyomuş di mi? hehehe :) :) :)
 
yav şimdi bu kadına iğrenç gülüyor dersek ayıp etmiş olmazmıyız
Gamze_Oezcelik_Resimleri_7.jpg
 
Geri
Üst