Realistik Ir Impulse'lar!

Ben de kaba bir kayit almak istedim. Sadece 2 kanal %100L ve %100R olmak uzere. LePou Legion ve Sperimental Impulse Pack kullandim. Baska herhangi bir limitter yada comp kullanmadim. Bu yuzden kuru bi ton elde edebildim. Soyleki ;


 
Eski bir konu belki başka başlılarda da vardı. Yeni bu konulara girmiş biri olarak sorum olacak. Olaya yabancı kalınca neden bu konuya daha önce eğilmedim diye kendime söylendim.
Okudukça biraz kafamda karıştı. Önceliklebirkaç terim soracağım onların ne olduğunu anlarsam sanırım baya yol katederim.
Recainet
Redwirez
Lecab2
Poulin
Mixir2
Bu terimleri görüyorum. Poulin'i indirip kurdum. ANladığım kadarı ile Poulin cabin simülatörlerini kullanmamızı sağlayacak program. Bu programın içine yazılmış olan kabin sim leri atmak gerekiyor(Doğrumu?) Marshal mesa kabin gibi. Henüz kabin bulamadığımdan burayı deneyemedim.
Diğerleride Poulin gibi eş değer vst ler mi? Yada başka şyler mi? Eş değer ise mesela marshal kabini hepsinin içine atıp kullanabiliyor muyum?
Belkde sorum çok saçma olmuşta olabilir, çok fazla içinde boğulmadan işin mantığını anlasam geresini hallederim gibi.
 
Poulin Lepou genel olarak amfi ve cab vst'leri geliştiren bir geliştirici. LECTO, LE456 vs. poulin'in amfi simulastonu yapan vst'leri. LeCab ise kabin simulasyonu yapan vst'si. Redwirez ise cabin ir'leri yapan bir geliştirici. .wav dosyası halinde olan bu ir'leri alıp lecab gibi kabin vsteri üzerinden açmanız gerekiyor...
 
Geri
Üst