Yamaha Auidogram6 Usb Ses Kartı

Yamaha auidogram6 ses kartı nasıldır arkadaşlar? Biz latin pop yapan ve genelde odada hücum kayıt alan br grubuz. Bu kartın 4 kanallı olması cezbetti bizi..hem çift xlr girişi (condanser mikrofonlar için) var hem de fiyatı uygun tabii. (400 TL) Fakat monitör kulaklık kullandığımızdan şu "latency" denen olaydan korkuyoruz. Hücum kayıtta monitöre gelen sinyalde gecikme olursa hiçbir anlamı yok onun. Kullanan, bilen, eden var mıdır? Yardım bekliyoruz. Farklı önerilere de açığız.

Şimdiden teşekkür ettim.
 
Merhaba,
Bahsettiğiniz ses kartı ile ilgili araştırma yaptım. Özellikle 'latency' ile igili sorgulama yaptım. Kullanıcılardan genelde poplama ve hışırtı şikayetleri olduğunu gördüm. Gecikme ile ilgili herhangi bir şikayete rastlamadım. Ürün hakkındaki sorularınızı kendi resmi sitesindeki 'teknik destek' bölümünden iletebilir ya da e-posta ile ürün hakkında genel bilgi alabilirsiniz.

forum.recordingreview.com buradan şikayetleri inceleyebilirsiniz. Bu kart 100$-150$ arasında ve çok tercih edilen bir kart değil. M-audio ve Presonus ürünlerini de incelemenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin..
 
Geri
Üst