Stephen King romanları ve filmleri

Maalesef benim için King' in romanları da işe yaramadı. Ürpermek ve korkmak istiyorum ulan! Koskoca bir sektör haline gelmiş olan ''Gerilim Filmleri'' nden ben de haz alabilmek istiyorum! Bunun için en son olarak ''The Saw'' ı önermişlerdi, ihtirasla aramaktayım. :)
 
Medyum adlı kitabından sinemaya uyarlanmış filmi vardı Cinnet çok iyiydi gerçekten.Ama beni korkutmuyor yazdığı şeyler.Hayvan mezarlığı,sis,mahşer,o,kara ev v.s.. Bu adamın insan olup olmadığından şüphelenmiştim bir ara :) Nasıl bir hayalgücüdür o be..
 
Ben en son yaratığı okudum 600 sayfaya yakındı sıkılıp bırakırım demistim ama 1 haftayı bulmadı okuyup bitirmem acayip sürükleyiciydi..Şiddetle tavsiye!
 
Ortaokul ve Lise başı zamanlarımda okudum bu adamın baya bir kitabını. Okunmaya değerler ama nedense neredeyse her kitabın sonu berbat bitiyor (örnek olarak Ruhlar Dükkanı) ayrıca Hayvan Mezarlığı ve Red Rose Konağı mıydı neydi, onları izlemiştim. Hayvan Mezarlığı güzel filmdi. Red Rose çok uzun ve bayıcıydı bir yerden sonra ama izleniyor yine de berbat diyemem. Hayalgücü deli bu adamın ayrıca bir ayrıntı (bir kitabının önsözünde vardı sanırım) bu adam küçükken, raya koyduğu madeni paranın treni raydan çıkartabileceğini düşünürmüş...
 
kara kule serisinin ilk kitabını okudum çok da güsel değildi... tabi S.K in yazarlığı hakkında bişey denilemez ama ben açıkcası okadar etkilenmedim..
ayrıca Tom Gordon's Aşık Olan Kız diye bi kitabını daha okumuştum oda vasattı..
 
ya rose red 4 saatlik dayanılmaz bişeydi :twisted: e güzeldi tabii.
kara kule ilk kitapta anlaşılmaz zaten ki hangi seri tek kitapla anlaşılabilir,tartışılır, 5e kadar okumak lazım çok deli bi seri.
tavsiye ederim.
 
purplewilwarin demiş ki:
ıt'i okuyun kitap mükemmel kitabı okurken ara vermek zorunda kaldım psikolojık dengem bozuluyordu.Stephen King kitaplarında korkunun yanı sıra bazı sosyolajık mesajlarda veriyor bence ve it bu konuda çok iyi .Bi arkadaşım küçükken filmini izledi kız palyaçolardan korkuyo
Evet it çok korkutucuydu ve ben hala palyaçolardan nefret ediyorum.Ayrıca hayvan mezarlığı da çok güzel bir kitaptı.Esaretin bedeli ve yeşil yol tartışılamaz bence.sözün özü severim Stephen King'i
 
romanları gerçekten de çok sürükleyici.Özellikle kemik torbası , it , buick 8 , yeşil yol en güzel romanları bence
 
Geri
Üst