reason

O

ozioz

yaklaşık 3 aydır bu müthiş programla ilgileniyorum... oldukça da hakim olmaya başladım... ancak bir türlü şunu yapamadım:

Hepiniz Prodigy'i bilirsiniz Bu adamların kulandıkları bass drum kit sesini bir türlü elde edemedim... ( firestarter' da bu oldukça ön planda ) Acaba bu ayarlarla elde edilebilecek bir ton mudur yoksa bir sound bank takviyesi gerekir mi... Bende sadece 3. cd var soundbank olaraktan..... bunu öörenmek istiyorum...

İyi bir gitaristim ve midi kablosu almayı düşünüyorm... Bunu reason ile birlikte yapsam, eş zamanlı efekt alabilir ve kayıt yapa bilir miyim?

FL studio 5 hakkında bir bilgisi olan var mı, reason ile kıyaslanır mı?
 
fl5 i www.flstudio.com adresinden demo olarak indirip inceleyebilirsin.herşey var.sadece save yapmana izin vermiyor...çok da iyi olduğu soyleniyor.bende demosu var ama eski sürümünü kullanıyorum hala..bir de audio kayıt eklemişler fl5 e..

reason için de sitesine girersen bir soundbank cdleri var.10 cd falan..aradığın ses onların içinde yoksa başka yerde yoktur zaten :)
çok iyimiş sampleları.


FL studio 5 hakkında bir bilgisi olan var mı, reason ile kıyaslanır mı?

bence fl süper..yani yeni başlayanlar için çok kullanışlı.ama sen 3 ay uğraşıp reasona başladıysan donme artık geriye..reasona devam:) kolay gelsin.

not:fl nin de sample cd leri var.verdiğim adresden inceleyebilirsin.
 
reason ile ilgili benim de bir sorum olacak. ben gitaristim. reasonda davul, bas, diger enstrüman ne varsa yazıorum daha sonra bunları cubase'e export edip gitarımı da kendim çalıp cubasete kaydediorum. peki gitarlarımı direk reasonda kaydetmenin yolu var mıdır? bi de reason kullanan az mı insan vardır neden bu başlık öksüz kalmış haydi paylaşak tecrübe ve deneyimlerimizi... 8)
 
eyvallah. peki reasonda sampleları yazmanın daha kolay bi yolu var mı? minicik minicik kutuların icini doldura doldura sample yazmak acaip sabır gerektiren bisey daha kolay bi yolu olmalı. midi klavye diye bişey duydum mesela? bu midi klavye nerden bulunur nasıl bişeydir kaça alınır?
 
Geri
Üst