Pijama

Bir süredir devam ettiğimiz Cuma gecesi Ex-Bronx programımıza ek olarak, bundan böyle Çarşamba geceleri de Alt Kemancı'da sahne alıyoruz. İki gecede de giriş ücreti olmayacağı gibi gelmeyenlerin kaçırdıkları çok olacak. 8O

Bu arada bu Cumartesi (30 Nisan - sadece bu seferlik) gecesi de normal programımıza ek olarak yine Ex-Bronx'da çalacağız(24.00) onu da söyleyelim de "Cuma işim oluyo" veya "Çarşamba hafta içi gündür, gelemem" diyenlerin bahanesizleştiğini belirtmiş olalım. :LOL:
 
7tepe Festival

12 Mayıs Perşembe akşamı Yeditepe Üniversitesi Bahar Festivali'nde sahne alacağız. En heyecanlı en canlı en hareketli konserimiz olacak, sakın kaçırmayın. saat 21 civarı sahnedeyiz.
 
20 Mayıs Cuma Akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeyiz!

20 Mayıs Cuma Akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeyiz!

Kurban'ın sahne alacağı gecede, Pijama önden sıcaklığı yükseltme sorumluluğuyla sahnede olacak. 20.00 civarı performansa başlayacağız ve sahneden indikten sonra yine Ex-Bronx'da rutin programımızı yapmak üzere koşa koşa Taksim'e gideceğiz. İkisinden birine mutlaka bekliyoruz ;)

www.pijamapartisi.com
 
Cuma, Cumartesi: 2 Gecede 3 konser. Süper miyiz neyiz?

Sevgili Pijama'lılar,

Bu Cuma Gecesi (20 Mayıs) normal ex-Bronx rutinimizden önce Yıldız Teknik Üniversitesinde (Yıldız'da olan kampüs) saat 20:00 civarı, KURBAN konserinin hemen öncesinde sahnede olacağız. Ama dediğimiz gibi sonrasında yine koşa koşa Ex-Bronx'a gidip programımızı yapmayı da ihmal etmeyeceğiz. ;)

Bütün bunların yanında hemen ertesi gün yani Cumartesi Gecesi Kalamış'taki KGM'de (Kadıköy Gençlik Merkezi), GÖKSEL'den hemen sonra, saat 22.00'den geceyarısına kadar coşma gibi bir durumumuz da var. :twisted:

Üstelik bütün bu aktiviteler ücretsiz. Yani bundan iyisi can sağlığı artık.
 
Pijama @ T&T

!!!

Bu arada hala devam ediyoruz T&T'de...
hani ex-bronx kapandı falan ya... onun yerine Taxim Trend açıldı 8) aynen cumaları pijama sahnede sabah 4'e kadar
 
Sevgili Pijamalılar bundan böyle Salı geceleri Taksim de Old City'de olacagız ,program saat 24:00'dan itibaren baslıyo giriş ise ücretsiz :zipla
eglenmek isteyenler.. artık salı geceleri Old City'de bulusalım..Ayrıntılar ve bar krokisi için www.pijamapartisi.com :beer
 
Geri
Üst