Altısekiz (Rock) - Ankara

dün gece çok geç geldim gölgeye, 12 miydi neydi.. :kafaat
bu cuma izleyemedim yani en önden :cry:
ama eminim gene coşturmuşsunuzdur cambazla, bir derdim varla falan.. :dans
bu arada bülent, umarım planlarda herhangi bir değişiklik olmaz ve bir cumartesi hep bir gideriz eskişehire.. :metalhead
kucak dolusu alkışlar..
haftaya görüşmek üzere..
 
Yeni parcalar

Duydum ki uzun bir sureden sonra altisekiz yeni parca cikartmis. gec bile kalmislardi diyebiliriz. hatta bu arada bir takim ic bayici sarkilari da artik calmasalar cok mutlu olacagim. mesela psycho killer, save tonight vs...yeni parcalar icin en kisa zamanda programa gelecegim. oyle tahmin ediyorum ki hakkini vermissinizdir.

bu arada ufak bir repertuar onerisi. Audioslave'den like a stone'u vokaliniz oldukca guzel soyluyor. artik bir show me how to live'i de bizden esirgemezsiniz umarim.
 
nerdeyse her cuma ben ve arkadaşlarım sizi dinlemeye geliriz bu cuma geldiğimizde ise vokalist arkadaş bize nedense gıcık olmuş ve tanıdığı biri ile bize bu haberi yollamış bizim orada eğlenme şeklimiz biraz farklı olabilir ama ne sahnedeki gruba nede etrafımızdaki kızlara nede bir başkasına bir rahatsızlık vermedik biz orada sizi diinlemek için taaa en öne geçtik o kadar kalabalığa rağmen ama vokalist arkadaş bize ters ters bakıp oradan kovarcasına hareketler yaptı gayet sempatik gördüğüm bu gruba yakıştıramadım
 
Ben daha öncede defalarce grubu dinlemiş hemde tam basscı arkadaşın ordan dinleme fırsatı olan bir dinleyici olarak...(ki benim takıntımdır sevdiğim grupları ennn önde izlemek)

Olaya tek taraflı bakmamak gerektiğini düşünüyorum.Belki siz kendi standartlarınızca çok sakin ve zararsız dinlemişsinizdir ama grubun konsantrasyonu bozulmuş yada bir tedirginlik yaratmış olabilirsiniz.

Yılbaşında 10 kişi sahneye devrilmiş ve nota tahtası ve mikrofonu dağıtmış da olsa bu rezilliğe ses çıkarmadan ve herhangi bir tavır sergilemeden sahnelerine devam edecek kadar hoşgörülü, sakin ve profesyonel insanlardır...

İğneyi lütfen önce kendimizie batıralım... belki sizce kimse rahatsız olmamıştır ama bide çavreye sormak lasım..

Sevgiler...
 
altısekiz

arkadaşlar hepinize merhaba.tekrardan :D
sayın arkadaşım birkaç birşeylerden bahsetmiş cevap verme gereğinde hissettim kendimi.

biz altısekiz grubu olarak kimseye kin,nefret,gıcıklık,saygısızlık,anlayışsızlık,kabalık vs...davranmayız.kimseye itici davranıp çekilin önümden şeklinde tavırlar sergilemeyiz.hatta sizinle daha çok mutlu oluyoruz.neden böyle birşey isteyelimki 8)
biz müziğimizle birşeyler yapmak ve bunu bizim gibi düşünen insanlarla sonsuza kadar paylaşmak isteyen insanlarız.program sırasında olan şeyler abartılmamak kaydıyla belki ertesi gün yada hemen tartışılır.anlaşılmayan birşey varsa orada halledilir.dediğim gibi biz herkesi çok seviyoruz.ama yanlış anlama varsa (ki burda öyle olmuş) bunu telafi etmek de bizim elimizdedir.


hepinizin yine programlarda yine en önde olmanızı beklerim.
müzik insanların içindeki serpintilerin dışarıya su damlası olarak çıkan şeklidir.
felsefik konuştum ama neyse ;)
saygılar.
 
Önce Orlando:
Fikirlerine katılmıyor değiliz.Yavaşta olsa bir revizyona girdik.
Parça seçimine gelince.
Sen sanırım biryerlerden bizim kafamızdaki müziği öğrenmiş olcaksın ki böyle bir istek yapmışsın.Seni kutlarım bu istek için.
Herkese duyurulur:
altısekiz AUDIOSLAVE çalacak haberiniz olsun.

Hayır neden bunu söylüyorum.Korkup kaçmayın....

Limon:

Sana hiçbirşey söyleyemiyorum...
Nezaketinden dolayı çok çok teşekkür ederim...

Katapult:

Bu bir yanlış anlamadır...
İnan bana bizim orada neler yaşadığımızı bilmiyorsun.Yaklaşımlarımız konusunda LİMON umarım sana ipuçları vermiştir.

Bütün arkadaşlara bize olan alakaları için teşekkür ediyorum...

NOT:Sizlerde ORLANDO gibi bize nacizene isteklerinizi söylemekten çekinmeyin.Şimdi bir SHOW ME HOW TO LIVE istenirde de...Hemde altısekizden Chris Cornell....
Bu çalınmaz mı diye sorarım bne hepinize...
 
Sahnede olmak...sahnede belli bir çizgide durup showuna sahip çıkmak zordur.

Konsantrre olacaksın... herkesin gözüne bakacaksın.. herkese eşit yakınlıkta durmaya çalışacaksın.Bütün bunlar hem deneyim hemde profesyonellik gerektirir.Bence bu nitelikler "altısekiz"de fazlasıyla var.

Hep diyorum... Bireysel düşünmeden daha yapıcı olmak lasım.Bu mantıkla davranmış olsam neredeyse fanlık derecesinde dinlediğim gruplara sırtımı dönmem lasım.

Bu arada BOBUZ... Çok teşekkür ederim, sizleri tanımak çok büyük bir keyif...
 
Arkadaş kesin yanlış anlamış veya bizle karıştırmış ;) Levent (bascımız) geçen hafta program sırasında bas amfisinin podlarını kurcalayan bir seyircinin kulağını ısırmıştı mesela.

Şaka bir yana, aslında 6/8 ve biz (övünmek gibi olmasın) gibi gruplar dinleyiciyi seviyoruz. Onların eğlenmesi hoşumuza gidiyor. Ama bazen (sözüm meclisten dışarı) enteresan tipler alkolünde etkisiyle sahneyi taciz ediyor, performansı ve konsantrasyonu dağıtıyor. Gölge'de sahnenin dinleyiciye çok yakın olması nedeniyle malesef bazı müdaheleler (Vedat bunu çok sık yapar) gerekiyor. Bu durum müzisyenlerden çok diğer dinleyicilere zarar veriyor. Arkalardan biri sahneye çıkıp dans eden diğer dinleyiciye, grubu göremediği için küfür ediyor. Veya solistin repetuvar defterini kurcalayıp sayfa değiştiren bir dinleyici tüm parçayı katledebiliyor. Daha örneği çok tabi....

Neyse, sonuçta grup taciz yemezse (sadece dinleyicilerden değil, ses sisteminden, gözüne patlayan veya tepesinde soba gibi yanan ışıktan, havalandırmadan, gitarının pedalından, krosun tokmağından vs.) daha keyifli müzik yapıyor. Sahnede bir gerginlik varsa ve bu dinleyiciye yansıyorsa direk dinleyiciyle ilgili olmayabilir. Bu biline derim..

Ayrıca 6/8'e, programları sonrasında kalıp Green'i alkışlayıp verdiği her türlü desteğe teşekkür ederiz.

Sevgiler....
 
İşte bakın.Duydunuz Ferhat kardeşimi...
Biz bu insanla aynı gece aynı sahneyi paylaşıyoruz.Sorunlar aynı...

Saol Ferhat cım.Bu arada umarım ufaklığın sağlığı keyfi yerindedir...
 
altisekiz

arkadaslar ilgi ve alakaniz için herkese tesekkur ediyorum.

repertuar konusunda ise su an için iyi gidiyoruz diyebilirim.
audioslave konusunda ise dusuncem su.allah kimsenin basina vermesin :kafaat :kaydim :LOL:
ama söyle birsey daha var muzik için sinirlar zorlanir.
ve inanin bu süper keyif verici bisi. :kemancı

bide böyle forum olaylari insanlarin düsüncelerini söyleyebilmesi için güzel bir ortam.kötü elestiri her zaman olmak zorunda.bunu engelleyemeyiz.fakat ders de çikarmaliyiz.kimse anasinin karnindan vocal-baterist veya klavyeci olarak dogmuyor.tecrübe kolay kazanilmiyor arkadaslar.herneyse muhabbet çok uzadi gibi.konusulacak o kadar çok sey varki ;)
simdilik bu kadar
görüsürüz :elsalla


pc:staind'in son albumu super bu arada. :zipla :elsallaa
 
STAIND

Evet.

Satind'in son albümü incelemeye alındı ve "So Far Away" sanırım ilk yarıda çalınan "Outside" yerine koyulabilir.

Cuma dinleyicilerine duyurulur.Daha iyi bir fikriniz varsa lütfen çekinmeyin...
 
biri show me how to live demiş bundan iyi fikirmi olur bence en kısa sürede çalın ve eğlenelim. bunun dışında maroon 5 çalarsanız sevinirim, bence insanlarda sevinir.
web sitenize baktım hiçbirşey açılmıyo bi sorun var sanırım. haberiniz olsun.
 
gerçekten dinlemekten keyif aldiğım nadir gruplardansınız.maroon 5tan harder to breath süper olur. bide basçınız takılmıyomu buraya,onunlada konuşsak ii olurdu
 
İstek

Çok sağol.

Parça isteği içinde çok sağol...

Bassçıya gelince hiç fikrim yok.Arada bir yazıyordur heralde.Seninki özel bir istekse iletirim 8)
 
Sweet Moon

Web te bir sorun yok.Çünkü henüz sayfa yok.Ama yakında olucak.

Maroon a gelince elimizden geleni yaparız ama vocal in pek haz aldığı bir grup değil...

Ama AUDIO SLAVE harika...
 
harder to breath

Claudia istediğin parçayı indirdim.Çok güzel birşey bu çok sağol.Ben diğer iki parçasını beğenmemiştim ama bu çok iyiymiş.Bizmkilerde sever sanırım.Biz de seni sevindiririz...
 
resim ve berber çırağı

abi o resimde arkada duran adamda ben oluyorum.berber çırağıyla biz eski arkadaştık ama durum ortada biraz koptuk ve bunun sebebi de sanırım demo da gizli...

sen bizim grubu tanıyomusun.yani ankaralımısın...
 
Geri
Üst