Pedal Dizilimi Için Yardım

Merhabalar,
Aşağıya yazacağım tuhaf kombinasyonu, sahnede, fakat malesef amfisiz ortamda direkt sisteme girerek, en düzgün dizilimle nasıl kullanabilirim.? o_O
Hatta/Belki; "şu pedal yerine, şu pedal olsa daha iyi olur" şeklindeki önerilerinize de açığım.
Şimdiden teşekkürler..

Hard Rock - Pop Rock
Fender American HighwayOne Stratocaster
--------------------------------------------------
Boss TU-2
SansAmp TRI A.C.
Carl Martin Quattro
Carl Martin Noise Terminator
MXR 6 Band EQ
ErnieBall JR. Volume Pedal
--------------------------------------------------
 
Bende amfisiz setup kullanmayı baya bir araştırmıştım. Dibox lı bir kabin simülatörüde eklenebilir.Hiç bir setup amfiyi microfonlamanın yerini tutmuyor. Tri ac'de amfi modellemesi mevcut.Quattro da sisteme direk çıkış ta nasıl bir ses verir fikrim yok hiç kullanmadım.Kabin sim. 'leri bir incele derim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
tonedrive, AykanKK.. Çok teşekkür ederim yanıtlarınıza.
Biraz araştırdım şöyle bir alet sorunu çözecek gibi görünüyor, ne dersiniz.?:

Palmer PDI 90 JUNCTION BOX
 
Açıkçası Aykan benden daha tecrubeli setup konusunda. Ama tri ac in var gt2 ye gerek yok kanaatindeyim.Palmer daha iyi bir seçenek olur. Ama yurtiçinde bulabilirmisin bilemiyorum.
 
Tri-Ac varken GT2'yi hiçgerek yok, ikiside aynı firmanın preamp'i sonuçta. Palmer, Tapco, Boss, Behringer tarzı bir dibox işini görecektir. Paran varsa Palmer, yoksa Behringer Ultra G diyorum.

Bu arada tonedrive arkadaşımda çok güzel şeyler söylüyor, paralel konuşuyoruz zaten :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Tabi GT2'ye gerek yok, Palmer'ı göstermek için yukarıdaki videoyu ekledim. Evet yurtiçinde yok malesef, artık bir yolunu bulup getirteceğim.
Tekrar teşekkürler yanıtlarınız için. (y)
 
En iyi amfi simulasyon pedalı AMT Electronics bence. V1 (Vox AC50 galiba) P1 (Peavey5150) R1 (Randall) ve bunun gibi birkaç amfinin daha simi var. Gerçekten ayırt edemezsiniz. Türkiye de satılmıyor. Rus yapımı pedallar. Zaten yapıldığı yerden dolayı kalitesini anlamışsınızdır. Çok ciddi pedallar bunlar. Youtubedan bakın derim. V1 ve P1 kullanıyorum. Setupınıza bunu ekleyerek direkt amfisiz sisteme girebilirsiniz.
 
Distortion olan modelleri gelmişmiki bir ara baktığımda sadece overdrive modelleri vardı.E1 P1 vs.. yoktu. Bu arada Tuğberk ikondaki LTD içimde ukte hala. Çok klas duruyor. LTD kullanıcısıysan bir kaç birşey sormak isterim gitar hakkında.
 
AMT'nin Legend Amps, Drive ve SS serisi ürünlerini şimdilik İzmir dışındaki Zuhal Müzikler'de bulabilirsiniz. Ankara'da S1, V1, E1 ve R1 ayrıca SS-11B bulunmakta. Denemeye beklerim :) İzmir'e de bir kaç hafta içinde ulaşır sanıyorum.

İkondaki LTD değil ;) Memnuniyetle cevaplarım bu arada sorularınızı :)
 
AMT B-1 için:
e-bayde 129 dolar + kargo + gümrük
Zuhal Müzik: 118 dolar + KDV

AMT E-1 için:
e-bayde 129 dolar + kargo + gümrük
Zuhal Müzik: 118 dolar + KDV

AMT F-1 için:
e-bayde 159 dolar + kargo + gümrük
Zuhal Müzik: 166 dolar + KDV

AMT R-1 için:
e-bayde 129 dolar + kargo + gümrük
Zuhal Müzik: 122 dolar + KDV

vs. vs.

Dükkan faizi ne demek bilmiyorum ama fişli faturalı vergisini ödediğimiz garantili "bavul ticareti" olmayan, sıfır, kullanılmamış tertemiz ürünlerdir.

Güncel fiyatlara www.muzikenstrumani.com'dan bakabilirsiniz zaten. Stok için iletişime geçin demesine bakmayın, web mağazasının stokları için geçerli ibareler. Dükkanlarda illa ki oluyor AMT ürünleri.

Sevgiler, saygılar
 
Sitelerinde AMT nin bahsedilen ürünleri görünmüyor, ancak rus malı oldukları için mi bilmiyorum, fiyatlar böyleyse ilk defa karşılaştığım bir durum, genelde hep USD fiyatlarını Euro olarak görüyorum Türkiye'de. AMT ürünleri için bu fırsat kaçmaz. Arayıp soracağım, varsa bir iki model daha almak istiyorum çünkü. Şu sıralarda daha iyi bir amfi simülastonu yapan başka marka yok bence. Alacak olanlar çok şaşıracaktır.
 
Atalay bey, site malesef tasarım ve arama fonksiyonu olarak biraz zayıf :)

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?gkid=&p=arama&k_id=0&ara=amt

tam olarak bu linkten ürünleri görebilirsiniz, hafızam beni yanıltmıyorsa İzmir'de yaşıyordunuz siz de, an itibariyle mağazada AMT ürünü yok fakat yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi yakın zaman içinde İzmir'e bir parti ulaşacak diye biliyorum. Çok sevdiğimiz bir Roland JC120 vardı -bu tür pedalları denemek için biçilmiş kaftandır- fakat satıldı. Misafirimiz olursanız eminim İzmir şubesindeki arkadaşlar, pedalları en yüksek randıman alacak şekilde deneyebilmeniz için ellerinden geleni yapacaklardır.

Sevgiler, saygılar
 
Tuğberk tüneldeki zuhal'de varsa amt ler en kısa zamanda deneyeceğim.Uzun zamandan beri çok merak ettiğim pedallardı.Bu arada ikondaki resim LTD değilse ESP mi öyleyse daha dahada klas olmuş:)
 
Bi ara sansamp kullanmıştım güzel bi alet fakat yetersiz olduğu yerleride var tabi. Bana sorarsan ya sansamp tri ac arkasına bi behringer di box yada tavsiyem boss bassman di sanırım tri ac nin yerine pis götürür seni ;)
 
Geri
Üst