Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Arkadaşlar şu ana kadar iyi kötü yığınla anımız var bu forumda, zaman içinde hepiniz fikriniz, takımınız, zevkiniz ne olursa olsun gördüğümde yüzümde tebessüm uyandıran dostlarım oldunuz.
Hepinizin yeni yılını kutlarım, umarım 21 Aralık 2012 ye kadar hayatımın en iyi bomba senesiydi be! diyebileceğiniz bir yıl geçirirsiniz.
21 aralıktan sonrasını bilemiyorum.

Geyik bir yana başlık yılbaşı boyunca sabit, herkes öpüşsün kaynaşsın
 
Ulan biz yaşlandık, turkrock duruyor vay anasını... Bir kez daha sıfırladık kilometreyi. Şaka gibi; 9 sene olacak yazmaya başlayalı.

Merak etmeyin len Fenerbahçe yobazlığı yapmayacağım. : )

Herkesin sevdiği grupların bomba albümler çıkaracağı bir yıl olsun diyorum kendi adıma...

Taksim'e filan çıkmayın, başınıza iş almayın arkadaş.
 
Zeratul demiş ya, "fikriniz, takımınız, zevkiniz ne olursa olsun gördüğümde yüzümde tebessüm uyandıran dostlarım oldunuz" diye. Aynen öyle düşündüğüm içün direkt kopyaladım cümlesini :D Şu sitede beraber yazıp çizdiğimiz, sohbet ettiğimiz insanların yeri günlük hayattaki arkadaşlarımla aynıdır benim için. Son zamanlarda diyaloğumuz spor ağırlıklı görünse de asıl olayı müzik olan bu forumda bizi buluşturan da çoğunlukla birbirimize yakın olan müzik zevkimiz olduğundan, ünlü filozof Cant'ın belirttiği gibi herkesin sevdiği grupların coştuğu mutlu bir yıl dilerim.

Büyük üstad Dio'nun dediği gibi "Long live rock'n roll!"
 
Herkes yeni yıla girdi mi? Tamamsa ne kadar içtiğimizi konuşmaya başlayalım mı? Sabahın şu saatinde etrafta başka sohbet yok yemin ediyorum :D
 
sadece viski ile karıştırmadan kafa yapmak ne güzelmiş bre, ben 1 şişe jim beam ile temiz oldum, 2012 şimdilik güzel
 
Geri
Üst