1000 - 1400 Tl Arası Bar Amfi Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar;

Amfi arayışını sonuçlandıramadım bir türlü.
Aradığım özellikler şu şekilde:

1) 2 kanal (clean - drive)
2) all tube / hybrid / (çok çok kaliteli) tranzistör
3) fx loop
4) american telecaster twangini yansıtabilecek gitara yakışabilecek.
5) Rock'n Roll (Led zeppelin / black keys) tonları alabildiğim, ancak tertemizde cleanleri bulunan

Bir alet aramaktayım. All tube dinamiklerini çok seviyorum ve acayip alıştım, o hissiyatı bozmaması lazım aradığım amfinin. Fiyat aralığını aşmadan değerli öneriler de bulunursanız çok sevinirim. Pedallar ve gitar imzada bulunuyor. Zilyon tane seçenek arasında kafayı yemiş durumdayım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
peavey classic 30 olabilir tabi ancak çaldığımız sound gereği.
Daha crunch daha brit sound'u olan bir amfi lazım...

mesa boogie tranatlantik çok daha pahalı değilmiydi?
 
Varsa bir classic 30 bana paslayabilirsiniz :).Marshall dls401 jcm2000 dusunebilirsin hornet.2. el olarak fiyat araligina giriyor.Transatlantik 15watt kafa versiyonunu sansliysan eger bulabilirsin senin fiyat araliginda :).Marshall satan vardi diye hatirliyorum gez forumlari goreceksin...
 
transatlantice baktım sadece head 2000 tl diyor... Çok çok üzerinde bütçenin ne yazıkki..
Yarın birde telefon açacağım. Valla kafayı bozmak üzereyim şu amfi mevzusuyla gitarı birkere aldım kafam rahat etti amfide öyle olsun istiyorum artık ekipmanla uğraşmaktan çok sıkıldım. Çalmaya yoğunlaşmak varken... Programda yaklaşıyor bir taraftan. (5 Şubatta kadıköy woodstock'dayız bekleriz )
 
konuyla biraz aalakasız olacak ama imkanı olan arkadaşlar buna benzer videolar çekse ne güzel olurdu. mesela bu videoları izlemeden önce peavey veya h&k almayı düşünüyordum ama bu ve bunun gibi videolarla neyin ne olduğunu az da olsa daha iyi anlayabiliyoruz.

CRUNCH

HİGH GAİN

DRİVE

CLEAN
 
peavey classic 30 tek geçiniz..müthiş clean kanal...başarılı uzun yaylı reverb..effecs t loop ve doğru ayarla heryola gelen drive....yıllardır kullandığım blues jr sonrası birkaç haftadır sahip olduğum ve inanın fulltone fulldrive crunch box vs.gibi pedallarımı kullanmaya unuttuğum güzel bir amfi....şiddetle tavsiye ederim mutlaka deneyiniz...hem stratla hemde lp ile çok iyi anlaşan birçok stompboxla sıkı tonlar alamnız çok kolay olduğu bir amfi....(favorim lp ile drive kanalı bu arada)

39912810150505629512164.jpg


 
Değerli önerileriniz için çok teşekkürler buraya yazdığınız herşeyi değerlendiriyorum ve araştırıyorum.
Aklınıza birşeyler daha gelirse yazarsanız çok mutlu olurum...

teşekkürler
 
Bende BJ diyecektim ki almışsınız, hayırlı olsun :) Ama eğer tavsiye vermek gerekirse, Blues Junior, Classic 30, JCM600 serileri, JTM serileri, transistörlü olarak da TM60 önerirdim.
 
Aykan benimBJ gitti özgüre.....Çokta sevindim özgürle tanıltığıma ve memnun kalmasına......Şu ana kadar bir hayli gitar ve efekt pedalı değiştirdim.sabit kalan tek ekipman blues jr idi.Yeni Peavey classic 30 aldım ve çok memnunum ama Blues jr yeri ayrı...Adı yanıltmasın birçok pedalla anlaşan (mt 2 ile bile) hertarza uygun ve en önemli özelliği taşınabilirliği olan tüplü efsane amfi...Neden sattın dersen bir tanede nos limited blues jr edindim..Mesela peavey 2 kanallı efekt looplu ve çok başarılı bir amfi ama kişisel görüşüm fender clean ayrı bir güzellik......Özgür e bol müzikli keyifli günler dilerim BJ ile.....
 
Geri
Üst