The O.C

selam arkadaslar ya18 mart sezon bitiyo sonbahara kadar napcaz ya biz......... ryan ın küçük emrah bakışlarını özlicez yaaaa.Cedrix artık sen aydınlatırsın bizi
 
gzdejen demiş ki:
_RiveRwind_ demiş ki:
Hailey teyzeyi biraz daha öne çıkarmaları lazım tüm diziyi o hatun için izliyorum göremeyince de sinirleniyorum haliyle. Neyse... güzel bir dizi diyebilirim ama vasatın çok da üzerinde değil kanımca.
sen ve oc...dawsons creek e az laf soylemedin...ama haklısın o teyzede super yanı....
Ya zaten sanatsal içeriğinden dolayı değil Amanda Righetti için izliyorum diziyi yoksa yemişim cadde insan türünün hayatını parmaklayan dizileri. Dawson'da da Michelle Williams vardı bir tek. Deheyn yani aslında sen de bilirsin ne olduğumu.
 
cordi demiş ki:
ya hayır marissa lezbiyen olmasın summer daha uygun bence

İğrenç insan Summer. Zaten yaramı deşti geçen bölüm... İnsan bir ilişkiye ailesini kattığı anda işler sarpa sarıyor zaten! Allah'ın cezası. "Babam seni sevmiyor Seth, ben de sevmiyorum. Niye, ben babasının sevmediğini sevmeyen bir kızım. Ve babam seni sevmedi."

Dolayısıyla "Zengin mahallenin sosyetik kızına aşık zavallı"dan "Zengin mahallenin sosyetik kızı ile mutluluklar içinde yüzen adam" olan Seth, bu sefer de "Zengin mahallenin sosyetik kızıyla bir birliktelip yaşayıp kızın babası sayesinde kızdan ayrılmış, kalbi kırık zavallı" oldu.

Ryan, "Fakir mahallenin gururlu çocuğu" iken, "Zengin mahallenin fakir ama gururlu çocuğu" oldu. Daha sonra, "Zengin mahallenin gururlu çocuğu" iken, son zamanlarda "Zengin mahallenin zengin ve öfkeli çocuğu" oldu.

Başka... Evet bir de Luke var. "Ryan'ın sevdiği kızın adi sevgilisi" iken "Ryan'ın can ciğer kuzu sarması" oldu. Akabinde "Ryan'ın sevdiği kızın annesinin oyuncağı" formatındayken, artık "Zengin mahalleden kuyruğu bacakları arasında kaçan zavalı" pozisyonunda.

İlginç değişimler. MArissa da artık "OC'nin en harbi kızı"ndan "OC'nin lezbiyen güzeli"ne dönüşebilir, caizdir! Evet, saçmaladım, farkındayım.
 
Aranızda Marissa'yı güzel bulanlar mı var yoksa? Marissa, şu annesi Marissa'nın eski sevgilisine veren kız değil mi? Oysa tuh size neresi güzel o kızın görebildiğimiz kadarı ile? Başka bir yeri var da göremiyorsak o zaman ayrı tabi
 
Ben Summer'ı unuttum be. "Okulun süper sosyetik, eziklere bakmayan vamp kızı"ndan, "okuldaki tek eziğin gerçek aşkı"na dönüştü. Sonra da "baba zoruyla eziğe duyduğu aşkı boğmayı becerleyebilen kişi"ye.

Julie Cooper'a gelince... Eskiden "OC'nin fettan, kötü, acımasız, gıcık kadın karakteri" idi. Hala da öyle - ama sevgilisi değişti üç dört kez.
 
Bu arada sürekli aklıma bir şeyler geliyor ve ben de üst üste yazıp duruyorum, farkındayım, pardon.

Ben Seth'e hep acımıştım aslında. Gayet orijinal, yaratıcı, hayalgücü yüksek, elit bir insandı ve harcanıyordu OC tikkyleri arasında. Daha sonra Ryan geldi... Seth de ne güzel kendine bir arkadaş bulmuş oldu ve yalnızlığından kurtuldu. Ama derken, Ryan ön plana geçince Seth hafiften unutulur gibi oldu bir ara.

Bu mesajımın da tek amacı vardır, o da THE OC'nin kendisine, senaryo içinde getirdiği en muhteşem özeleştriyi dile getirmek (en azından o bölüm için)

Seth:"Ah doğru. Unutmuşum, ben sadece mizahi rahatlama için buradayım."
 
b.de arkadaslar bu summerın tutarsızlığı deli etcek beni.... e karar versin artık..pesinden de koşa koşa gitti yani...ryanlarda iyi keklendi kazandıkları parayı kaptırıo geldiler...arkadaslar nerden avatar eklicez eklemek istediklerim kabul olmuyo bi türlü
 
gereksiz bir dizi bence ya ben izledim bir iki bölüm vetutunamadım bir türlü bildik gençlik dizleri hey hey yo biz genç olmuşak özgür olmuşak
ahah hadi gezelim eğlenelim sevişelim ayrılalım... hepimiz cillop çocuklarız bizi izleyenler sivilceli ergenler olsa da bize özenip ehliyetsiz araba kullanıp para sıçmadan harcasınlar hey yooooooo büyüyoruz biz annemiz mal ya evde yemek yapıyo bizbüyüdük bu dizilerdeki gibi yaşayalım ........
boş bir dizi
tıpkı awson's creek ve benzxeri gibi
 
Ahahah, her ne kadar diziyi takip eden biri olsamda chanson' ın özetine bayıldım :D Havuz sahnesi gerçekten manyaktı, hele Hailey' in Julie' ye olabildiğince doğal bir şekilde, sanki başka bir şey söyleyecekmiş gibi yaklaşıp ''But honey, you' re the whore!'' demesi kopardı beni :)
 
Geri
Üst