The O.C

thesuspect demiş ki:
Dawsons creek gerçekten çok özel bir diziydi. herkesin kendinden birşeyler bulabileceği , problemlerinin ekrana yansıtıldığı (son 2 sezon hariç) güzel bir teenage dizisi idi. ama O.C. şu anda tv deki tek elle tutulur teen dizisi.

dowsons greek'i çok severek izlerdim.bitemsine üzülmüştüm açıkçası.O.C.
yi hiç izlemdim.yeni bir dizimi,şuan cnbc-e de sadece buffy the vampir slayer'i severek izliyorum. :) O.C. 'yi merak ettim ,şimdi izlesem iyi olucak :)
 
benim de dawsons creek ten sonra izlediğim en iyi dizi bu açıkçası, bakarsınız dawson ın yerini bile alır yani :p yalnız bu yapımcısı,28 yaşında, çok deli, piskopat bişey benden söylemesi, seneye anlarsınız nedenini :p
 
saat 1.30 ve 6 da falan da oluyor benim bildiğim yani bi kaç kere sabahlarken rastladım ama neyse.. Adam Brody gerçekten süper bir insan Seth karakterine de bayılıyorum (görünüş olarak değil tabi ama onun da etkisi var)
 
Hafta içi saat 20:00 da, bir de 02:00 da izleyebilirsiniz. Seth karakterine ben de hastayım ya. Adam süper - ki zaten Mr. & Mrs. Smith isimli filmde de yer alıyordu. Bu adamın mimikeri süper yaaa :) -

Takipçisiyiz The O.C.'nin. Zengin mahellesindeki fakir delikanlı örneği. Tipik Türk filmi hikayesi ama izlenir ;)
 
ben cnbc-e deki bütün dizileri izliyorum hemen hemen.gerçekten iyi bi dizi ama kimin eli kimin cebinde belli değil ya.bi de şu marissa ve ryan ne zaman mutlu olcaklar.bi yerde okumuştum modern romeo ve juliet diyodu onlar hakkında.e gerçekten de öyleler insan izlerken fıtık oluyo :)
 
o.c delısı bır ınsan olaraktan hıc bır bolumunu kacırmamısımdır..okuldan kosarak gelmelerım falan..neysekı bol tekrarı vardı dızının..9 dakını kacırırsın gece 1 de var..e hadı onuda kacırdın sabaha karsı 5 te var:) tamam ben manyagım onuda kacırdım dıyelım cumartesı ogleden sonra 3-4 gıbı vardı..e onuda mı kacırdın allah kahretsın o zaman senı!:) seth karakterıne hasta olmusumdur hep..kesınlıkle cok zekı..salak summer a ne yazıkkı fazladır kendılerı..summer da bunun farkındadır ya neyse:) marıssa nın ruhsal cokuntulerı,kendını bır uzuntude içkiye vermesı benı delı ettı hep..ya sezonun baslamasını sabırsızlıkla beklıoruuum! ryan dan oldugu be malum o bebegın:) fıstık gıbı yasamı ardında bıraktı yaa...seth ayrı zaten..kendını okyanusa verdı...bakalım yenı sezonda neler olacak..
 
Bende bu dizinin hicbir bölümünü kacirmadim, hatta en yeni bölümlerinin (2.sezonu) tamamini izledim. Acayip seyler oluyo.. benim en sevdgim karakter seth cohen, bayiliyorum.. cok zeki bi tip. Summer ile cok yakisiyolar. Gercek hayattada birlikte olmalari güzel.Özellikle yeni bölümlerinde ikisinin iliskisinde cok sorunlar doguyo, ama üstesinden geliyorlar. Benim diyecegim bu kadar, izleyin ve görün:)
 
Seth, Ryan, Marissa, Summer...
dünyada bunlardan daha tatlı insanlar olabilir mi...?
bu arada Seth (Adam Brody) gercek hayatta da Summer"la cıkıyomuş nişanlancaklarmış bnce cok yakışıyolar =)
 
Geri
Üst