Davulu Midi Nasıl Bağlarım Td3/quadcapture/cakewalk

arkadaşlar. benim roland td3 davulum vardı. eski ses kartıma spdf den giriş yapıp, td3 ün kendi içerisindeki sesleri kullanıyordum. sonra dedim ki, gidip kendime midi girişi olan bir ses kartı alayım, böylece roland'ın seslerine kalmam.

sonra kendime iki gün önce gidip, roland quad-capture aldım. davulumdan midi out yaptım, ses kartımdan midi in e taktım lakin programı ne kadar kurcaladıysam kurcalayım bi halt yapamadım.

Cakewalk sonar x1 kullanıyorum.

internette deli gibi araştırıyorum iki gündür fakat ne youtube ne google dan adam gibi bi sonuç elde edemedim. bana ana dilimizde şu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
sorun çözüldü. herkes midilerle ilgili 43234 şey yazmış, lakin davulu, cakewalk a nasıl gösterirsin öle birşey yazmamış. davulu görmemesinin sebebide kabloymuş. bi an gördü program davulu, sonra gene görmedi. dedim o zaman olay kesin kablo diye keza gidip yeni kablo alıp takınca olay halloldu.
 
Cakewalk'larin ACT diye bir olayi var birbiriyleriyle uyumlu calisiyorlar. Normalde harici Midi enstrumanlari Environment ayari ile tanitiyorsun DAW'lara. O yuzden herkes midilerle ilgili 3423543534 tane sey yazmistir. Baska bir sebepten degildir.
 
Geri
Üst