Zakkum

:arrow: çook sevilesi, yüce bir grup. Bünye'de yan etkileri görülebilir. Bağımlılık yaratır, bu yüzden alışkanlık haline gelmemesi tavsiye edilir. Alkol, etkisini katlayabileceğinden bu ikisi aynı anda dikkatli tüketilmelidir. ;)
 
İlk defa Dummy'de 'Placebo Night'ta izlemiştim. Çok iyilerdi, şarkıların hakkını verdiler, çok da eğlendirdiler o akşam. Bir isimleri de "Zakkum" sanırım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
89 demiş ki:
İlk defa Dummy'de 'Placebo Night'ta izlemiştim. Çok iyilerdi, şarkıların hakkını verdiler, çok da eğlendirdiler o akşam. Bir isimleri de "Zakkum" sanırım.

:) evet doğrudur, zakkumdur. Halen dummy ve barfly'da çalmaktalar. Kendilerine ait besteler de tadindan dinlenmeyecek cinstendir... seviyoruz raindog'u... :)
 
pek kanımın ısınmadığı bir gruptur kendileri. coverlarını sevmedigimden olsa gerek. placebo falan severim fakat diğer coverları nedense alakasız. vokalistlerine de pek ısınabildiğim söylenemez. ama herşeye rağmen bir çok insanı programına çekebilen bir grup. takdir edilesi bir durumdur bu :)
 
muzikal acidan herkes farkli dusunur ben karismayim ama is disiplini adina boyle bir grup daha yoktur ankarada, yillardir full time..
eger album yaparlarsa son zamanlarda album cikartmis veya cikartma evresinde olan gruplardan cok daha fazla tutacaklari dusuncesindeyim, eger ki foruma yollari duserse de (pek sanmam acikcasi) hepsine selamlar..
(ps.ankaradayken izledigim yeni gitarist uymamis gruba, eren geri gele)
 
kendilerini gölgeyle bütünleştirmişken ordan ayrılmaları kötü oldu ama raindog raindogtur.hala ankaranın en iyi gruplarından biri bence.
not:erenin yokluğu cidden çok hissediliyo sanırım askere gitmiş umarım zaman çabuk geçer.
 
bir insan bu kadar itici aynı zamansa bu kadar tuhaf bir elektirik verebilirmi.yusuf sahneye bence çok yakışıyor.dolduruyor resmen sahneyi.severek dinliyorum.
 
Şimdi eski iş arkadaşlarımız dedik :)
Cumartesi 9.30-12.30 biz,12.30-3.30 gibi de onlar çalıyorlardı Dummy'de..



Dummy
3619092217.jpg

Bu da Fanta Yarışması için kaldığımız otelden Mayıs 2004
3619093389.jpg



Artık bakar,bakar hasret giderirsiniz :)


İster sevin,ister sevmeyin...
Senelerdir çalıyorlar(5,6 sene falan olmuştur),artık albüm vakitleri geldi.
Bence müzisyen olarakta iyidirler.
 
dinlediğim en iğrenç gruplardan biri.bir arkadaş dinleyici çektiğini söylemiş,çarşamba dummy deydim parmakla sayılacak kadar insan vardı.aynı gruptan mı bahsediyoruz acaba?
 
Geri
Üst