Turkrock Kitap Kulübü

Pixies_ demiş ki:
HornyDevil demiş ki:
CimCime demiş ki:
tamam arkadaşlar banada uyar. bende getiririm. istediğin özellikle kitap varsa söyelyin. ben bulur buluştururum :D

Bak bunu güzel demişsin :) böyle buyurdu zerdüşt nasıl.. ? istesem ? ;) veya nietzche olabilirde..hatta süper olabilir :D

tamam Böyle buyurdu Zerdüşh var bende. Nietche ağladığında diye bir kitabım var isterseniz? Suç ve Ceza okuyamayanlara getirebilirim? Ama lütfen kitaplarımı düzgün kullanın olmazmı :oops:

Ama ne zaman buluşma olucak oda belli değil

Dip noT: Cimcime benim nick değiştirdim :)

Ahaaa cok iyi oldu yaa nietzchelerin ikisinede el koyarım vallaha billaha..

Ya yakın bir zamanda buluşma yoksa eger site genelinde..şşş size diyorum klüb üyeleri bi buluşalım diyorum hani..bakın özendireyimde..elimde cok güzel kitaplar var :D ben bi buluşma başlıgını kolacan ediyim hele..
 
Böyle buyurdu zerdüşt için sıradaya girdiğimi belirtiyim. Hornydevil'dan sonra benimdir. Geçen buluşmada aldığım kitaplar olduğu gibi duruyo. Bİraz göz attım o kadar.. Size okuyamayacağımı ve bu yüzden buluşma yapıp tekrar okumak isteyenlere vermek istediğimi söyledim ama olmadı.. Artık okumadan kimseye vermem söyliyim :) Bende olan başka bi kitap okudum ama bu ara da o kadar da boş durmadım :p Neyse sınav sonrası bi buluşma olur artık diye düşünüyorum. Ama daha erken acil kitap krizine falan tutulanınız varsa aranızda buluşabiliriz yani :)
 
valla bende sınav sonrası hatta fesival sonrası bir buluşma talep ediyorum gari..ama illede buluşalım derseniz tabiiki buluşalım..dimi kitap klubü konsey üyeleri :p

D.N. : destek cıkın bakiyim :D
 
Ne buluşma mı var? nası yani, benim niye haberim yok. Len evşen 18 inde zagaya gidiyosunuz zaten. Bu arada millet can dündar kayıp sizden birinde mi? Len daha ben okumadım onu? Bende desin birisi nolur!
 
bungulacım bu hafta buluşma yapmayı planlıyoruz..umarım gelirsin. ben 2 den sonra gelicem haberınız ola..ole sabıt bır yerde durun.3 gıbı ordayım.ayrıca hala soruyorum cevap yok..ulen kitap isteyen varmı başka. ? cidi midi?
 
orta kahve dedıgın yer su taksımde hayal kahvesının arkasındakı yermı? her tarafı enteresan resım yazılarla kaplı nargıle falan olan (amma tarıf ettım reklam gıbı oldu :) )
 
Şşşht kitap klubü konsey üyeleri haberiniz olsun gelin hepiniz..diger üyelerede haber verin msnleri yok onların bende..duyguya evsene..herkesin haberi olsun..
 
HornyDevil demiş ki:
Şşşht kitap klubü konsey üyeleri haberiniz olsun gelin hepiniz..diger üyelerede haber verin msnleri yok onların bende..duyguya evsene..herkesin haberi olsun..


Duygunun haberi oldu ama sanırım biraz geç :) zaten şu sınav döneminde bana ulaşılması zor olur temmuza kadar kitap buluşmalarına katılabiliceğimi sanmıyorum üstelik 11 dakika halen bende :LOL:
 
Öeah! Sizi gidi enteller!

Hepnisi cok ösledimm :|

Ben de gelirken bütün kitaplarimi getiriyim mi hepsini? Okuduktan sonra zaten naapcam.. Bari entel kalalim di mi yau..


Imza: Neön Töm
 
Geri
Üst