Bazi online alisveris siteleri hakkinda

arkadaslar merhaba trde olmayan ve trde olan bazi urunleri disaridan getirtmem gerekiyor birkac site buldum ama diger bazi forumlarda bunlarin trye getirdigini ogrendim ama maişl atip sordugumda biz trye urun satmiyoruz dediler.asagidaki siteler trye urunlerini gonderirmi diye birde size sormak istedim.
http://www.zzounds.com/
http://www.samash.com/
http://www.sweetwater.com/
http://www.music123.com
http://www.guitartrader.com/
Bu sitelerden music123.com bu forumda urunlerini trye gonderdiginden bahsedilmis ama mail atip sordugumda gonderemediklerini soylediler varsa bildiginiz trye kesin olarak urun gonderen baska siteler onlari buraya yazabilirmisiniz
 
music123 gönderiyordu ama artık göndermiyor.

valla en iyisi www.guitarbargains.com du ama Türkiye gümrüğünde yaşanan problemler yüzünden artık Türkiye'ye o da göndermiyor.Düşün artık Tuvalu Adaları, Zimbabwe'ye falan gönderiliyor ama Türkiye'ye gönderilmiyor.Ben böyle gümrüğün de...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
ya peki sorunu biz ustlenecez diyince gene gonderemeyiz diyo bu adamlar napacam bunlari
para bende kardesim size ne deme sansimiz yokmudur?
 
maalesef işin baska yönlari var. türkiyenin şuan adı kötüye çıkmış durumda bazı sahte/çalıntı kredi kartı numarası vakaları yaşanmış bu yüzden.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
birde bu sitelerden hangisi en guvenlisi eger usdeki bir arkadasima gondersem o bana gonderse?
yada musicaians friend dahami guvenlidir?
 
guitarbargains gönderiyo arkadaşlar.. kaç kez alış veriş yaptım hiç sorun yaşamadım. orda bi eleman var sürekli konuşuyorum isteyen varsa yardımcı olabilirim..
 
sabein gönderiyor - du.Arkadaşla biz de pod v2 almıştık.Çok da ucuzdu.220 dolara geldi toplam masrafı.Ama maalesef artık göndermiyor.Gümrük problemlerinden dolayı...Kargo hesaplaması için kullanılan "calculate" kısmına girersen Turkey adının kaldırıldığını da görebilirsin.
 
Ama ben şöyle yapıyorum Almanyada çalışan bir tanıdığıma göndertiyorum aleti o bana kargoluyor biraz daha masraflı oluyor ama daha güvenli geliyor. Türk birinin göndermesi gümrükte daha az dikkat çekiyor.
 
Benim kapıkule gümrüğünde açlışan arkadaşlarım var,rahmetli babamda orada çalışıyordu zamanında gerçekten karışık durum,gümrükte problem yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim!!
 
Sabien dediğin mantıkla tüm storelar türkiyeye gönderiyor diyebiliriz. Bahsedilen aracı olmadan kargo ile yollayan yabancı siteler. Yardımın için teşekkürler.
 
arkadaslar sagolun gondermedigini belirtmissiniz peki bu sitelerden hangisiyle satin almak daha guvenlidir onu bileniniz varmi
 
Öyle bir ayrım yok,üç aşağı beş yukarı hepsi aynı tarz politikaları izliyorlar,herhanagi biriyle sorun yaşayan varmı diye sormak lazım,onada daha bu sitede rastlamadım,ki burada o sitelerden hepsiyle alışveriş yapan arkadaşlarımız oldu.
 
Zzounds ve Musicians Friend'den devamli alisveris yapiyorum Amerika icinde sorun olmuyor. Ikiside guvenilir firmalar. Sweetwater ve Samash'de enaz onlar kadar guvenlidir, su ana kadar onlardan online almamis olsamda, haklarinda kotu birsey duymadim daha.
 
Internetten almanın en güzel yönü, hani hiç kutusu açılmamış oluyor ya; kimse ellememiş oluyor aleti.İlk sen elliyorsun, hazzı da ayrı oluyor tabi.

Mağazalarda wannabe ler (Türkçesini bulamadım?) 1000 dolarlık Fenderleri elleyip sonunda 200 dolarlık bir squier alıp çıkıyorlar.
 
Tommasi demiş ki:
Internetten almanın en güzel yönü, hani hiç kutusu açılmamış oluyor ya; kimse ellememiş oluyor aleti.İlk sen elliyorsun, hazzı da ayrı oluyor tabi.

Mağazalarda wannabe ler (Türkçesini bulamadım?) 1000 dolarlık Fenderleri elleyip sonunda 200 dolarlık bir squier alıp çıkıyorlar.

wannabe özenti olsa gerek :D
 
Geri
Üst