Unutkanlık

bazen aileme küçüklüğümde yaşadığımız bişileri anımsatıyorum..onlarda olmaz ya sen nasıl hatırlıyorsun ki 1 yaşındaydın falan diyorlar..geçmişe dönük hafızam çok iyidir..kolay kolay da bir şeyi unutmam..sadece isim ve yer özürlüyüm:)
 
ben bunu abartılı bir şekilde yaşıyorum.sanırım sorun beynimi dinlendirememem.rüyalarımdan bile yorgun uyanıyorum.en son yoga denedim.bişeyler yaptığı doğru.beynim uyuşuyor aptala dönüyorum.bence yoga yapanların huzurlu görünmesinin sebebi bu ot çekmiş gibi gülücükler atıyorsunuz.çok ders çalışmak ve çok uyumak da bence unutkanlığı artırıyor.yada algılamakta zorluk çektiğimiz yada yoğunlaşamadığımız için unutuyoruz.benim unutkanlığım genellikle gündelik yaşamda oluyor.geçmişle ilgili problemim yok
 
ben çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum gün içinde :)..birilerini hatırlatması gerekiyo..onun dışında hafızamala iyi anlaşıyoruz,hatta zaman zaman gereğinden fazla zorladığım da oluyor hafızamı(mesela telefon,plaka..vs birkez göreyim unutmam) ama en azından unutmamam gerekenler konusunda hemfikiriz hep..
 
_Unforgiven__ demiş ki:
Nedir bu unutkanlık ya;

Bir cesit eksikliktir? yetersizliktir? dalgınlık ve dikkatsizlik? yada salaklıktır mı bazen?
Balık hafıza olmanın bir getirisi olarak, çok acaip şeyler geldi başıma

Daha geçen hafta bi arakadaşımı askere göndermiştim ki 2 gün önce o arkadaşı askere BERABER yolladığımız bi arkadaşa rastladım..

Konuşmaya başladık;

Ben:Ya Tolga(askere giden arkadaş)nerde hiç gözükmüyor kayıp?
Arkadaşım:Oğlum iyimisin sen daha geçen hafta askere yolladık ya adamı?
Ben: :? :? 8O :? :? :LOL: :LOL: :eek:

İşte böyle benim unutkanlık salaklık galiba

Başlık dikkatimi çekti çünkü bende biraz unutkanımdır. Ama hajı senin yazıyı okuyunca rahatladım. :) Ben senin kadar değilim, bence sen bi doktora görün, sende çok ciddi bir hastalık olabilir, belki deliriyosundur, belkide şuan bakırköyde yatıyosun ve bu yazıya cevap veremiyosundur.
hehehe :) geçmiş olsun abi fenaymışsın sen.
Bu arada bana gelelim, öncelikle beni yeni tanıyanlar bu zaafımdan dolayı üzülmüşlerdir ama zamanla alışıyolar. Mesela daha önce yaptığım şeyi tekrar yapıyorum, en çok bu oluyo. örnek: birine bi şarkıdan bahsettiysem aradan kısa bi süre geçince (3-4 gün) aynı şarkıdan aynı kişiye tekrar bahsediyorum, bunu gibi başka başka şeyler.
O yüzden fena bişi yani.
Balıkım ben balık hehehe :)
 
ya benim ki de farklı bir boyut.mesela dün okudugum birseyi unutuyorum.en cok da mesela bir kitabın yazarı,bir şiirin sairinin adı vs.cok kötü birsey ya.ben hukuk okuyor falan olsam çok kötü olurdu heralde:)
 
günlerden pazartesidir..

- ee nasıldı haftasonu
- haftasonu mu, bilmem ki 8O , napmıştım ben yaa :?

acayip sık yaşamaya başladım. ama artık normaldir bu bilgisayar illeti yüzünden.
 
birden fazla kitabı aynı zamanlarda okuyorsam oluyor genellikle.Ordaki karakteri diğer kitap içine sokup sevmediğim ana karakterleri silip unutabiliyorum hayalindeki kitaba ulaşmak böyle birşey sanırım :LOL:
hatta bazen hayatta mutlu olmamızı da sağlıyor.Çok mu utandın unt gitsin,sil kafandan biran önce :D
 
ilkokula giderken hatırlıyorum da çantamı unutuyordum evde,ve işin kötüsü bunu sık sık yapıyordum.geçenlerde bir arkadaşıma anlattım inanamadı.düşününce ben de inanamadım.nasıl olur da kendin kadar çantanın sırtında olmadığını farketmezsin,okula elimi kolumu sallayarak uça uça giderken de mi farketmiyordum,tuhaf ya..
bir de sık sık başıma gelen birşey var,bir kitapçıya giriyorum meraba diyorum o da meraba diyor,sonra ne soracağımı çoktan unuttuğumu farkediyorum,bir değil iki değil.arkamdan "salak lan bu :eek: "diye dalga geçiyorlardır kesin..off tanrım..
 
Geri
Üst