Gitar Ve Efekt Kullanımı: Zenginlik Mi, Sıradanlık Mı?

Şahsen analog pedal artık kullanmıyorum. Zoom 8080 Superplayer şu ana kadar üretilmiş en iyi multi prosesör ve artık üretilmiyor. Zamanında almıştım halen ondan iyi sound veren bir aletle karşılaşmadım. Nitekim, kayıtlarda RTAS ve VST olarak Amplitube, Trash ve Guitar Rig kullanıyorum (DSP sistemlerin gitar simulatorleri de harika), onlar çok gelişmiş simülatörler ve pro ses kaydı için çokça yeterli. Bazen bazı gruplar amfi getiriyor ve iyi bir mikrofonla da çok harika sesler alınıyor. Önemli olan elinizdeki sistemi tanımak ve onunla birşeyler yapabilmek.

Kayıt, konser ve hatta ev çalışması soundları birbirlerinden çok farklı yaklaşımları olan setuları içeriyor. Burada çoğunlukla amatör ve konser performansları için prosesörler konuşuluyor. Yukarıda saydığınız orta kalite ürünlerden bir CDdeki soundu alabilmeniz çok zor ama yine de ev ve konserlerde iyi gitar ve amfi ile harikalar yaratabilirsiniz.

Amfisi olmayan ve müziksetine multilerini bağlayanlar ellerindeki alette line-amp switchini line da tutup öyle ayar yapmayı unutmasınlar. Amfi simulatorleri varsa onlar çok işe yarar tabiki. Artık o kadar çok alet satılıyor ki PC hoparlörlerinde bile gitar çalabilirsiniz.
 
bi de:
1- en iyi processor
2- en iyi amp simulatörünü söylerseniz memnun olacağım.
ayrıca Line6 POD ile behringer v-amp' in farkları nelerdir
+ marshall valvestate'e uyacak marshall'dan başka bir footswitch söyleyebilir misiniz?
 
1. şu anda en iyi processor boss gt8 görünüyor.
2.amfi similasyonu deyincede kesinlikle sana pod diyebilirim. bunlar zaten sürekli konuşulan konular. arama motorunu kullanırsan sorduğun bu 2,3sorudan daha fazlasını alırsın.

e insanlar bi noktadan sonra daralıyolar aynı soruları cevaplamaktan. dolmuş şoförleri gibi aynı yolu akşama kadar dönüp dönüp durmak gibi :kustum
 
Geri
Üst