Derbeder (Grunge)

Slmlar öncelikle lepistesitesten yeni bi transfer gelmiş bakalım nasılmış şu nil barda bi çalsada lovemetal bi görseymiş aslında izlemiştik ama yeni grupta nasılmış kine perşembe herkes nil barda olsun ha hadi bayım
 
tmm önemi yok sarp.unutma sen benim arkadaşımsın.bu arada perşembe günü yapacağımız biziz konseri enstruman eksiğinden dolayı başka bi zamana ertelenmiştir.hepinize teşekkür ederim.kusura bakmayın.
 
selam bahadır biziz konserini haber ver de gelelim bari nasılmış performans merak ediyoum.. bu arada benimle ilgili yakıştırmaları yüzüme karşı söylersen beni mutlu edersin başarılar dilerim..
 
Canacanka-t seni tanımıyorum.bana kim olduğunu söylersen sana senin hakkındaki düşüncelerimi bağışlarım.bu arada ben kendi işime bakarım kimse hakkında yorumlar yapmam.bu aralar konser yok.başarı dileklerini gönderdiğin içinde teşekkür ederim.eywallah.
 
bahadır sana bıse dıcem benım bı arkadasım var cankaya unuversıte...... okuyo bahar senlıqı varmıs da cok az bı paraya qurup cıkaartıyorlarmıs heralde ya 6 yada 9 mayısta ne dersın lepıstes qelıor ben onura soledım ama senın le konusucakmıs ıstersenız bana soleyın hadı qörüsüruk
 
hahaa bu gruba ne oldu yaa...bahadır sesiniz çıkmıyor hiç....konser fln yohk mu yaaaa ?
bu arada teomana kamyon çarpmış bahadır ;) eheheee....
 
ilk olarak lepites_ozmo ya teşekkür ediyoruz.ikinci olarakta shitty konser yok canım.şu andaki tek çabamız listemizi çoğaltmak ve yepyeni coverlar.yakında tekrar sahnede olacağız.saolun.
 
Geri
Üst